REKLAMI GEÇ

22 YIL+GÜLERYÜZ+YENİLİK=TÜZÜN

22 YIL+GÜLERYÜZ+YENİLİK=TÜZÜN

Denizli’de şık ve kaliteli giyinmek isteyen bayanların 22 yıldır değişmez adresi olan Tüzün Mağazası, yeni işletmecisi ve yenilenen kadrosuyla tazelendi. Tüzün’de neler değişti? Banu Urgancı, Tüzün’ün 22 yıllık tecrübeyle bütünleştirilen yenilenme sürecini sizin için öğrendi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2013 Çarşamba, 14:12

tuzun-ic-8

Bu sefer sizleri 22 yıldır var olan ancak yeni işletmecisi Arzu Yılmaz olan Tüzün Mağazası’na götürüyorum. Aral Giyim yani Tüzün olarak bildiğimiz mağazayı 1 ay önce Arzu Hanım devraldı. Ve bu güzel gelişmeyi Denizli Haber aracılığı ile sizlerle paylaşmak istedik. Tüzün Mağazası “Nerededir, nasıl gidilir?” diye soranları duyar gibiyim; Tüzün Mağazası Çınar Atatürk Caddesi üzerinde, Garanti Bankası’nın hemen karşısında son derece elit bir mağaza. Mağazaya girdiğinizde inanılmaz güler yüzlü ve samimi bayanlar tarafından karşılanıyorsunuz. Ürünler zaten yoruma mahal vermeyecek düzeyde kaliteli. Mağaza, markalar, ürünler ve hedefleri hakkında Arzu Hanım ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

tuzun-ic-1

Banu Urgancı: Arzu Yılmaz kimdir?

Arzu Yılmaz: Denizli doğumluyum. 41 yaşındayım. Ege Üniversitesi Tekstil mühendisliği mezunuyum. 18 yıl tekstilin üretim, planlama, pazarlama gibi değişik kollarında çalıştım. Artık bu tekstil üretim tecrübemi, mağazacılıkta kullanmak istiyorum. Evliyim ve 1 kızım var.

tuzun-ic-3tuzun-ic-4

Banu Urgancı: Mağazanızda hangi markalar var? Ve bu markalar hangi kitlelere hitap ediyor?

Arzu Yılmaz: MağazamızdaTüzün, Stefanel, Dörtel, Passo ve Diado olmak üzere 5 markanın ürünleri var. Tüzün Mağazası’nda tamamıyla kadın giyim ve aksesuar üzerine çalışıyoruz.
Markaların hitap ettikleri kitleler farklı farklı. Yani genç kızlarımızdan orta yaşlı hanımlarımıza kadar geniş bir kitleye hitap ediyoruz.

tuzun-ic-7
Tüzün markası çalışan kadın markası. İş hayatında kadınların daha modern görünmeleri ve rahat etmeleri için tasarlanmış ürünleri var. Stefanel bilindiği üzere bir dünya markası. Daha genç ve spor tasarımlar barındırıyor. Dörtel klasik çizgileri sahip bir marka. Passo yaş grubu ayrımı yapmayan büyük beden markası. Diado rahat ve şık olmayı seven bayanlar için eşofman markası.

tuzun-ic-5Banu Urgancı: Fiyatlar ve kaliteleri hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Arzu Yılmaz: Markalara genel olarak baktığınızda kaliteden kesinlikle ödün vermeyen tanınmış markalar. Tüzün ürünlerinin büyük çoğunluğunda İtalyan kumaşlar kullanılıyor ama en güzel özelliği %100 Türkiye’de üretiliyor olması. Tekstilden anlayan bir şehirde yaşıyoruz, kumaş kalitesi kadar dikiş kalitesi de önemlidir, bunu Denizli halkının çoğunluğu bilir. Bizim ürünlerimizin tamamında gözle görülür bir dikiş kalitesi var. Stefanel hakkında çok bir şey söylemeye gerek duymuyorum çünkü dünya markası. Kendini belli ediyor zaten.
Fiyatlara gelince; kalitesine göre gayet uygun düzeyde. Hanımlarımıza tavsiyem fiyattan önce kıyafetin üzerlerinde nasıl durduğu ile ilgili değerlendirme yapsınlar. Gelip mağazamızda denesinler, kaliteye dokunsunlar. Denizlili hanımlarımızı mağazamızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

tuzun-ic-6
Banu Urgancı: Hedefiniz nedir?

Arzu Yılmaz: Aral Giyim 22 yıldır Denizli’de var olan bir mağaza. Ben; tadilatlar ve resmi işlemlerden sonra 1 ay önce işletmeye başladım. Söylediğim gibi markaların kalitesi tartışmasız bir numara. Bizim ürünlerden sonra önem verdiğimiz ikinci nokta mağazamıza gelen insanların memnuniyeti. Üç personelim ve ben dört kişi çalışıyoruz burada. Satış danışmanı arkadaşlarım; Funda Hanım, Hatice Hanım ve Funda Hanım işlerinde tecrübeli ve son derece profesyonel kişiler. Gelen müşterilerin ne istediklerini anlıyorlar ve iletişimlerini samimi ve güler yüz ile sağlıyorlar.

tuzun-ic-2

Tabi buda insanların hoşuna gidiyor. En başta buraya gelenler kendilerini önemli hissediyorlar, rahat ediyorlar. Karar verme aşamasında deneyim ve profesyonel yaklaşım onların karar vermelerini kolaylaştırıyor.
Hedefimiz Denizli’nin en samimi ve güler yüzlü ekibi ile en saygın mağazası olmak. Bunun için zamana ihtiyacımız var, henüz çok yeniyiz ancak iddialıyız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı