REKLAMI GEÇ

Paris modası Denizli’de

Paris modası Denizli’de

Banu Urgancı, bayram alışverişi için şık alternatifler arayan bayanlar için yeni bir yer buldu. Paris modasını Denizli’ye taşıyan Maxwell Giyim’e özel, Denizli’de başka hiçbir yerde bulamayacağınız çeşitler keşfetti.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2013 Cuma, 15:54

Bu bayramda özel olmak isteyen bayanlara çok güzel bir adres buldum. Ramazan demeden, sıcak demeden aradım ve sonunda herkesin ilgisini çekecek çok güzel bir adres keşfettim. Lise kavşağı Çaybaşı Caddesi 95 numarada bulunan Maxwell Giyim. Ürünler bir harika.

paris-modasi-denizlide-6-ic

Sema Kocabaş, Gülcan Aydoğmuş ve Nurten Kocabaş kardeşlere ait bu mağazaya bayılacaksınız. Dışarıdan baktığınızda o pahalı mağazalara benziyor. Mağazanın içi oldukça zevkli tasarlanmış. Alışılmışın dışında hiçbir yerde bulamayacağınız ürünler mevcut.

paris-modasi-denizlide-4-ic

Denizli’de Başka Yerde Yok
Sema Hanım ve Gülcan Hanım 1 yıl önce devralmışlar mağazayı. Bu süre içerisinde çok güzel bir ivme kaydetmişler. Gülcan Hanım 5 yıldır mağazacılık sektöründe çalışmakta. Ve kombin konusunda çok başarılı. Mağazaya alışverişe gittiğinizde talepleriniz doğrultusunda çok başarılı kombinasyonlar sunabiliyorlar. Spor, günlük giyim, özel yemek ve davetler için şık seçenekler ve abiyeler. Aksesuarları ile birlikte; çanta, kemer ve takı kullanarak çok hoş kombinler bulabilirsiniz. Sema Hanım “Modelleri seçerken çok titiz davranıyoruz. Bizde gördüğünüz ürünleri Denizli’de başka yerde bulamazsınız. Abiye elbiseleri tek tek alıyoruz. Özel günlerde herkesten farklı ve şık oluyor bizimle çalışan bayanlar. Ayrıca tüm ürünlerimize değiştirme garantisi veriyoruz. Ürünlerimize güvendiğimiz için değiştirme garantisi vermekten çekinmiyoruz.” diyerek işlerini ne kadar önemsediklerini ve canla başla çalıştıklarını da vurguluyor.

paris-modasi-denizlide-7-ic

Paris Modası Denizli’de
Dediğim gibi mağazaya dışarıdan baktığınızda biz bayanlara “Fiyatları cep yakar!” şeklinde düşündürecek bir imaja sahip. Ama kalite, bol seçenek ve özellikle bir çok modelin bir eşini daha Denizli’de bulamayacağınızı düşünürsek fiyatlar çok uygun. Ürünlerin çoğunluğu yurt dışından geliyor. Yurt dışı dediğim Paris… Dünya’nın moda merkezi. Ürünlerin kalitesini elinizle dokunmadan dahi rahatlıkla görebiliyorsunuz.

paris-modasi-denizlide-5-ic

Ucuz Fiyata Pahalı Şıklık
Paris modasını Denizli’ye taşıyan Maxwell bayrama özel tüm ürünlerde %30 indirimde yaptı. Bu bayram ucuz fiyata pahalı şıklık yaşamak ve bayanların tabiri ile kimse ile “pişti” olmak istemiyorsanız Maxwell’i mutlaka ziyaret edin. Ürünlerin çeşitliliğini ve kalitesini gözlerinizle görün.

paris-modasi-denizlide-3-ic

Ayrıca büyük beden ürünlerinde bulunduğu Maxwell oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Gencinden yaşlısına, zayıfından şişmanına bütün bayanların zevkine ve bütçesine göre modeller var.

paris-modasi-denizlide-2-ic

Fiyatlar Süper
Mağazada yaptığımız çekim ile sizlere sadece bazı kombinasyonları gösterebiliyoruz. Bizim sizler için seçtiğimiz kıyafetlerin fiyatları ise; kot tulum 120 TL, kot etek 59 TL, bluz 59 TL, siyah beyaz elbise 150 TL, yeşil mini elbise 120 TL, siyah aynalı abiye elbise 520 TL, özel tasarım kırmızı abiye elbise 520 TL. Daha fazlasını foto galerimizden ve mağazada deneyerek görebilirsiniz. Ayrıca Maxwell’in https://www.facebook.com/pages/MaxWell-Giyim-Denizli/232174886908180 adresindeki Facebook sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

paris-modasi-denizlide-1-ic

Mağaza Lise Kavşağı, Değirmenönü Camii Karşısı, Çaybaşı Caddesi 95 numarada. Ayrıca ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 258 241 71 61 numaralı telefondan da iletişim kurabilirler.

anons

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 14 Ağustos 2013, 10:31

Mağazanın Lise kavşağı, Değirmenönü Camii karşısında olduğu haberde belirtiliyor. Dilerseniz haberde verilen telefon numarasından da iletişim kurabilirsiniz…

bahriye   -  Bağlantı 13 Ağustos 2013, 19:52

cokk guzel ama adresi bildirseniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı