REKLAMI GEÇ

Safir Kuyumculuk’ta Anneler Günü’ne özel hediyeler

Safir Kuyumculuk’ta Anneler Günü’ne özel hediyeler

Anneler Günü yaklaşıyor. Tüm özel günlerde olduğu gibi yine zihinlerde aynı soru. Ne hediye alsam? Safir Kuyumculuk’ta bu soruya cevap olabilecek sayısız seçenek var. İşte, altın kalpli annelere özel hediyeler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 11:25

Safir Kuyumculuk, kalbinizdeki en değerli hazinenize sevginizi sunmanız için vitrinine çok özel mücevherler çıkardı. Dünyanın en güzel hazinesi olan pırlantalarla süslenmiş mücevherler, dünyanın en güzel insanı annenize sevginizi anlatmanın en şık yolu.

ic-8

Safir Kuyumculuk Anneler Günü’nde özel bir hediye vermek isteyen mücevher severlere zarif seçenekler sunuyor. Anneler Günü için hazırlanan mücevherler, farklı ve şık tasarımlar arayanların vazgeçilmezi olacak.

ic-4

O ÇOK ÖZEL KADIN İÇİN ÇOK ÖZEL MÜCEVHERLER
Zen Diamond Koleksiyonu’ndaki tasarımlar, pırlantayı en saf haliyle sunuyor. Koleksiyondaki mücevherler Anneler Günü’nde, en kutsal varlığımız annelerimize duyduğumuz derin sevgiyi anlatmak için verilebilecek en güzel hediyelerden.
ic-3

HARİKA ANNELERE HARİKA MÜCEVHERLER!
Tüm dünya kadınlarının hayran olduğu Zen Diamond koleksiyonları Denizli’de sadece safir Kuyumculuk’ta.

ic-2
Orijinal tasarımları ve sade çizgisiyle dikkat çeken, altına ve platine şekil vermedeki ustalığı sayesinde mücevher modasına on yıllardır öncülük eden Zen Diamond anneniz için eşsiz hediye seçenekleri sunuyor.

ic-1

40 YILLIK MÜCEVHER SEVDASI
Safir Kuyumculuk’un kökleri 40 yıl öncesine dayanıyor. Bölgede sertifikalı ve garantili mücevher üretiminde öncü olan Safir Kuyumculuk, geçmişteki tecrübelerini günümüz çağdaş tasarımlarıyla birleştirerek Denizlililer’in beğenisine sunuyor.

ic-5
Mücevherlerin ham halinden bitmiş haline kadar tüm evreyi yüksek standartlarda kendi bünyesinde tamamlayan Safir Kuyumculuk, kişiye özel tasarımlarda da son derece iddialı.

ic-7

Denizli’de sadece Safir Kuyumculuk’ta satılan çok özel mücevherleri Bayramyeri Meydanı No:18 ve Forum Çamlık’taki şubelerinde görebileceğiniz gibi http://www.pirlantasafir.com adresinden de inceleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı