REKLAMI GEÇ

Sahile giderken mayonuzu Denizli’den götürün

Sahile giderken mayonuzu Denizli’den götürün

Yaz tatili yaklaşırken, kadınlar bikini ve mayo giyebilmek için aylar öncesinden diyete başlar. Her şey o en azla 15 gün süren tatil içindir. Mayo giymek için düzgün bir vücuda sahip olmak kadar mayo seçimi de önemlidir. Mayoyu nereden almalı, nelere dikkat etmeli… Banu Urgancı, araştırdı…

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2013 Pazartesi, 15:11

Yaz geldi, okulların tatil olmasına az bir zaman kaldı. Bu ne demek oluyor? Tatil planları başlasın! Geç kalmadan alışverişler başlasın! Yaza hazırlanırken, önce ‘Nerede tatil yapmalıyız?’ sorusu yanıt bulur. Ardından alışveriş telaşı başlar. Plaj giyimi konusunu dert etmeyin. Ben size mükemmel bir adres önereceğim.

ic-1

Alala… Mağazaya giriyorsunuz, rengarenk bikiniler, mayolar, havlular, beachwear’lar, terlikler, şortlar… Kısacası plaj giyimi için ne ararsanız var. 10 aydır Denizli halkına hizmet veren Alala’nın sahibi Fatma Karabulut. Genç ve çok sempatik, girişimci bir kadın. Mağazanın adı; Yunan Tanrıçası Alala’dan geliyor. Alala Yunan mitolojisinde “Savaşın Kızı-Mücadeleci Kadın” olarak biliniyor.

ic-2
Fatma Hanım’dan plaj giyimi konusunda tüyolar aldım. Kyo My Friend’in Denizli Bayisi olan Alala Giyim ve Takı Mağazası’nda herkese uygun modeller var. Büyük göğüsler, basenler, simitler… Bunları gizlemenin ya da başka noktalara dikkat çekmenin yolları var tabi. Buyurun birlikte öğrenelim.

ic-3
Fatma Hanım’ın tüyoları şöyle; “Mis gibi çiçek kokacak bu yaz plajlar… Kyo My Friend 2013 yaz koleksiyonu bu sene cıvıl cıvıl… Renk ve model seçeneği çok daha fazla. Yıllardır süre gelen, bayanların adeta eğlence haline getirdiği mix and match uygulamasını bu sene daha fazla ürün ve renkte yapma şansı bulacaksınız. Sadece mayo ve bikiniler değil plajda ayaklarınızda rengarenk olacak. Bikini kumaşından üretilen özel tasarım terlikler, bikinilerinizle uyumlu ve çok rahat… Artık beğendiğiniz bikinin terliğine de sahip olabileceksiniz. Ayrıca bu plaj terliklerini günlük olarak da kullanabilirsiniz. Havlular, beachwear’lar, şapkalar görmeye değer.

Gelelim küçük tüyolarımıza; büyük göğüslü bayanlar için üçgen ve straplez modeller çok uygun. Ayrıca Kyo My Friend’in koleksiyonundaki yüksek bel bikini doğum sonrası sarkmaları, çatlakları gizlerken aynı zamanda nostaljik bir şıklık yaratıyor. Tabi doğum yapsın ya da yapmasın bir çok kişinin sorunu olan simit bölgeyi toparlamada birebir bir model.”

ic-4Alala’da Kyo My Friend 2013 koleksiyonunun tamamı bulunuyor. İstediğiniz her renk, her model bikini mayo, rengarenk terlikler, şortlar, erkekler için deniz şortları ve plajda olması gereken aklınıza gelebilecek her şey bu mağazada.

ic-5
“Bayanlar buraya geldiklerinde başka yerlere bakma ihtiyacı duymayacaklar. Çünkü aradıkları her şeyi burada bulabilecekler. Birbirinden güzel beachwear’lar, vazgeçemediğiniz düz renk modeller, hem spor hem şık modeller, bu senenin modası olan tüllerle oluşturulmuş özgün modeller, mayokiniler, püskül modeli ise bu yaz plajda çok konuşulacak.”

Mağaza Çınar Eski Melek Pazarı içindeki Denizli Hamam’ının karşısında. Ayrıca “Kyo My Friend Denizli” Facebook sayfasından yeni gelen ürünleri ve plaj modasını takip edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı