REKLAMI GEÇ

Dostların buluşma noktası Kelebek Cafe

Dostların buluşma noktası Kelebek Cafe

Çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır. Hiçbir anne-baba bunun aksini düşünmez. Ne var ki, O’nu mutlu etmenin maddi boyutu ebeveynlerin elini-kolunu bağlar. Bazen O’na yaşatmak istediğiniz mutluluğun maliyeti düşündüğünüz kadar çok olmayabilir. Mesela arkadaşlarının da davetli olduğu bir doğum günü partisi… Banu Urgancı sizin için yeni bir mekan keşfetti…

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2013 Perşembe, 15:08

kelebek-ic-2

Denizli’de ailecek gidilebilecek, keyifle canlı müzik dinlenebilecek bir mekana götürüyorum sizleri. Kelebek Cafe… Candoğan parkının karşısında kalan mekan bir çoğumuzun gözüne çarpmıştır. Ancak diğer cafeler gibidir diye değerlendirmemiş olanlarınız vardır. Ben ise sizler için Kelebek Cafe’ye gittim, değerlendirdim ve beğendim. O kadar ki kızımın 3. yaş günü kutlamasını ailem ve dostlarımla Kelebek Cafe’de yaptık.

kelebek-ic-7

Kelebek Cafe bir aile işletmesi. Elvan Hanım ve Osman Bey nezih olduğu kadar samimide olan bu mekanı kendilerini düşünerek tasarlamışlar. Kendilerininde 2 tane oğlu olan genç çift Denizli’de ailecek gidilebilecek nezih ortamların yokluğundan şikayetçilermiş ve böyle bir yola girmişler. Mutfağı evimizin mutfağı gibi. Elvan Hanım her şeyi kendisi hazırlıyor. Ailesine hazırlar gibi. Bu ne demek? Yediğiniz her şeyde bir anne eli var demek. Yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. 6 aydır aktif olan mekanın şimdiden müdavimleri var. Bence bu güzel bir başarı. Geçenlerde Elvan Hanım’ı sabah saatlerinde ziyaret ettiğimde gelen konuklarına kahvaltı hazırlıyordu. Biraz konuklardan bahsetti.

kelebek-ic-8

Askerlik görevini yapan gençler. Ertesi gün teskere alacaklarmış, gitmeden Elvan Hanım’ın güzel ve özenle hazırlanmış kahvaltısının keyfini yaşamaya gelmişler. Elvan Hanım anlatırken “Askerlerimiz” diye bahsediyor onlardan. Gerçekten gurbetteki gençlerle aile gibi olmuşlar.

Kelebek Cafe’de Pazar günleri açık büfe hafta içi tabakta kahvaltı var. Fiyatlar da çok uygun. Açık büfe kahvaltı kişi başı 13 TL ve sınırsız çay. Tabakta kahvaltı ise 8 TL ve yine sınırsız çay. Ailecek nezih bir ortamda kahvaltı yapmak isterseniz ve şehir dışında orman içinde bir yerlere gitme imkanınız yoksa gidebileceğiniz en nezih mekanlardan biri Kelebek Cafe… Burada diğer bir avantajda istediğiniz saatte kahvaltı tabağı sipariş edebiliyorsunuz.

Sabah imkanları kadar akşam eğlenceleri de çok güzel. Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri ailenizle gidip güle oynaya canlı müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Canlı müzik programı saat 20:00-24:00 arasında gerçekleşiyor. Geniş bir repertuara sahip sanatçılar sizleri olabildiğince çok eğlendiriyor.

kelebek-ic-4
Kelebek Cafe’de bizzat yaşadığım çok güzel bir deneyim. Kızım Gonca Ada’nın 3. Yaş günü kutlaması. Çok keyifli ve rahat bir kutlama yaptık. Elvan Hanım ve Osman Bey’in çok tatlı iki oğlu var ve genç çift anne babaların dilinden anlıyorlar. Çocukların nasıl mutlu olacaklarını bildikleri için çok başarılı bir organizasyon yaptılar. Palyaço, pasta ve müzikler. Palyaçolar sayesinde çok güzel vakit geçirdi çocuklarımız. Ve tabi ki biz büyüklerde çok eğlendik.

kelebek-ic-3

SERVİS ÜCRETİ YOK
Bunun yanı sıra mezuniyet yemekleri, düğün öncesi eğlence, kına gecesi, nişan yada bizim yaptığımız gibi doğum günü gibi özel günlerinizde Kelebek Cafe doğru bir seçim olacaktır. Özel gün kutlamalarında Kelebek Cafe servis ücreti almıyor. Mekana getirdiğiniz misafirleriniz ne yiyip içerlerse onu ödüyorsunuz ya da ödüyorlar. Biz kadınlar ekonomi yapma konusunda ustayızdır. “O kadar insanı evimde ağırlasam ne kadara patlar?” hesaplarını yaparız. İşte tam burada Kelebek Cafe imdadımıza yetişiyor ve çocuklarımız eğleniyor, bizler gönül rahatlığı ve daha az yorgunlukla bu günü bitiriyoruz.

kelebek-ic-5
Kelebek Cafe merkezde olması ile de avantajlı bir yer. Ulaşım sorunu yaşamaz ve akşamları programdan sonra vekitlice evinizde olabilirsiniz. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, Candoğan Parkı – Mc Donald’s karşısında birinci katta ferah bir yerde.

kelebek-ic-1İsterseniz 0258 241 79 39 numaralı telefondan hemen rezervasyon yaptırabilir yada daha fazla bilgi ve ayrıntı için Kelebek Cafe Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Benden söylemesi. Ailecek gidip keyfini sürün…

kelebek-ic-6

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı