REKLAMI GEÇ

Ünlü Astrolog’dan yerel seçim kehaneti

Ünlü Astrolog’dan yerel seçim kehaneti

Kamuoyu araştırma şirketleri birbiri ardına anketler yapıyor, toplumun nabzını ölçüyor. “Yerel seçimlerin galibi hangi parti olacak? Denizli’de kim kazanacak?” sorularına yanıt arıyor. Anket şirketleri, siyasetin toz-duman altındaki atmosferinden öngörü çıkarmaya çalışadursun, Ünlü Astrolog Nuray Sayarı’dan Denizli’ye dair bir kehanet geldi. Deniz Büyükşehir Belediyesi’ni kim kazanacak? İşte o kehanet…

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2014 Pazartesi, 12:05

Forum Çamlık yine başarılı bir organizasyona imza attı. Geçtiğimiz cumartesi günü Türkiye’nin tek lisanslı Astroloğu Nuray Sayarı’yı sevenleri ve hayranları ile buluşturdu. Nuray Hanım ile sevenleri ile buluşmadan önce keyifli ve dolu dolu bir söyleşi gerçekleştirdik. Nuray Hanım’dan 2014 yılına dair değerlendirmeler, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili tahminler ve maydanozun sırrı hakkında güzel cevaplar aldım. Astroloji bir bilim ve olasılıklar ve öngörüler üzerine kurulu. Gelin ayrıntılarını röportajımızda okuyun.

ic-3

Banu Urgancı: Denizli’ye hoş geldiniz. Gezme fırsatı bulabildiniz mi? Nasıl buldunuz ilimizi?
Nuray Sayarı: Hoş bulduk. Benim Denizli’ye 2. gelişim. Geçen sene kitabımın imza günü için gelmiştim. Denizli’nin inanılmaz yüksek bir enerjisi var. Mistik, kozmik ve yüksek bir enerjisi var. Gerçekten ruhu dinlendiren, özünüze döndüğünüz bir yer olduğuna inanıyorum ben. Denizli halkı çok şanslı, her şehrin kendine özgü bir enerji alanı vardır. Ben tek başına bir astrolog değilim, aynı zamanda metafizikçiyim. Mutlaka ve mutlaka volkanik etkilerinde vermiş olduğu özel enerjiye sahip Denizli halkı. Dilerim herkes bunun farkındadır ve kıymetini bilir. İnşallah bir gün benimde burada bir evim olur.

ic-2

Banu Urgancı: 2014 yılına dair genel bir değerlendirme alabilir miyiz?
Nuray Sayarı: Son zamanlarda basında hep bahsediyorum. Büyük kaoslar olacak, gerçekler ortaya çıkacak, karanlığın ortaya çıkmasıyla aydınlanacağımız bir yıl 2014. Köklü değişimler ve taşların yerinden oynadığı bir yıl. Zor ama krizlerin fırsata dönüşeceği bir yıl.

Aydınlanma, gerçeklerle yüzleşme, incinsek de, zorlansak da doğruyu kabullenme, görme, farkındalığımızın ilerlemesi ve açılması yönünde değişim ve dönüşüm açısından tüm 12 burç içinde çok önemli 2014 yılı.

Banu Urgancı: Mart ayında yapılacak yerel seçimler için neler söyleyebilirsiniz?
Nuray Sayarı: Eğer politik alandan değerlendirirsek çok büyük değişimler olmayacak. Bu günkü hükümet yine devam edecek. Sonuçta bizim ve bütünün hayrına olacaksa şükredip teşekkür etmek gerekiyor. Denizli’de büyükşehir belediyesi yine AK Parti’nin olacak.

ic-4

Banu Urgancı: Yüksek enerjinizi neye borçlusunuz?
Nuray Sayarı: Yaradana borçluyum en başta. Güzel bir doğum anında doğmuş olmaya borçluyum bir, ikincisi ben profesyonel astroloğum, danışman olarak nasıl hareket etmem gerektiğini çok iyi bildiğim için benim hayatımda keşkeler,acabalar hiç yoktur. Benim hayatımda akış vardır, kabulleniş var, farkındalık var, şükür var. Şükür bir secde olduğu için sürekli şükrettiğim için sürekli tazelenen bir enerjiye sahibim.

Banu Urgancı: Biz enerjimizi yüksek tutmak için ne yapmalıyız?
Nuray Sayarı: Herkesin enerjisini yüksek tutmak için anı yaşaması, fark etmesi, hep şükretmesi gerekiyor. İsyan etmemesi, tekamülüne teşekkür etmesi gerekiyor. Çünkü en başta biz insan olarak bu boyuta gönderildiğimiz için şükretmeliyiz. Yüksek ve güzel enerji istiyorsak şükür,minnet ve teşekkür…

Banu Urgancı: Yıldızların ve ayın durumundan hareketlerinden nasıl etkileniyoruz?
Nuray Sayarı: Her birey dünyaya bir doğum planıyla geliyor. Astroloji asla bir fal değil. Bir gök bilimi. Doğru yorumcular tarafından yorumlandığı zaman inanılmaz harika sonuçlar elde edersiniz. Nasıl hava durumu varsa yarın yağmur yağabilir şemsiyenizi alın ve çıkın diye bilgilendiriyorsa,astrolojide bize olasılıkları gösteriyor. Örneğin yarın ay dolunay faslında, gerginlikler olabilir, sakin olun diye uyarır. Güneş kovaya geçecek entelektüel yönlerinizi geliştirin gibi. Yani bizim yol haritamız olur yıldızlar ve ayın konumu.

Ayın ve yıldızların durumu bize her an her saniye doğru yolu gösterir. Astroloji bir bilim, olasılıkları gösterdiği için gardımızı ona göre alırız, o zaman yanılmayız.

ic-5

Banu Urgancı: Son kitabınız Rastlantı Yoktur Neden Vardır adlı kitabınızda neler anlattınız?
Nuray Sayarı: Hiçbir şeyin sonu yoktur. Bir ruhun sonu olmadığı gibi. Bu kişisel gelişim alanında 10. kitabım. Bu yazılarımın sonu değil bitimiydi. 20 gün sonra Hayır Derken Hayır Yaptım isimli kitabım çıkıyor.r Neden Vardır adlı kitabınızda neler anlattınız?

Rastlantı Yoktur Neden Vardır son kitabım. Hiçbirşeyin hayatımızda tesadüf olmadığını anlattım. Her an seçerek öğrenerek yaşıyoruz ve planlıyoruz. Rastlantı Yoktur Neden Vardır; öze dönüş, hiçlikten gelişi anlatan, fark edilerek yaşamayı anlatan, enerjiyi yükseltmeyi anlatan, maneviyatı anlatan, hepimizin Allah’ın nuru olduğumuzu, nur parçaları olduğumuzu anlatan bir kitap.

Banu Urgancı: Şifalı taşlardan takı tasarımı yapmaya başladınız. Nasıl başladınız nasıl karar verdiniz buna?
Nuray Sayarı: Her şey zincirleme birbiriyle bağlantılı. Örneğin astroloji bize derki; nasıl hareket edersin, nasıl yaşarsın, blokaj noktaların nerede, kendini nasıl şifalandırırsın? Yaradan her şeyi bizim için yaratmış evren bizim için kurulmuş. Doğal taşlar bizim için yaratılmış. Denizler, dağlar, hava herşey, biz bile birbirimiz için yaratılmışız, dolayısıyla kendi tekamülümüzü kolaylaştırmak, ruhsal alanımıza daha çok değer katmak için böyle bir girişimde bulundum. Diyelimki balık burcusunuz, mutluluğa ihtiyacınız var, bir ametist istiyorsunuz. O zaman dedim hadi ametistle boğaz çakrasına uygun bir kolye dizayn edeyim ve kişi mutluluğunu çevresine yansıtsın. Hayatının aşkınımı çekmek istiyor, o zaman pembe kuarsla tasarım yapayım, onunla aşkı çeksin. Objeler bize daima hatırlatır. Hatırladığımız anda harekete geçeriz, yani bilinç altımız gözlemlediği her şeyin mesajını yayar ve verir. Dolayısıyla ben hayatı çok seviyorum, Yaradan’ı çok seviyorum, Yaradan’ı çok sevdiğim için Yaradan’ın yarattığı her zerreyi çok çok seviyorum. Kendi hayatımda deneyimlediğim, kendi tekamülüme yardımcı olduğum herşeyi nasılki kitaplarla paylaşıyorsam bu tasarımlarıda paylaşmak istedim. Yaratıcılığımı daharitamdaki Venüs’e, doğduğum saate borçluyum.

ic-1

Banu Urgancı: Nedir bu maydanoz mucizesi, şifalı bitkilerin hayatımızdaki yeri ne?
Nuray Sayarı: Bizans felsefesini inceliyordum. Bizanslılar bulundukları alanlara zenginliği ve bolluğu için maydanoz ekerlermiş. Maydanoz bulunduğu alandaki negatifliği temizlediği gibi olduğu her yerde bolluk ve bereket çekermiş. Eşimin iş yerine yeni ay zamanında saksılar içinde maydanozlar ektim. Ve eşime dedimki; “Senden ricam, konuş onlarla, canın istediği zaman ye, çayını yap iç, bolluk bereket sana gelecek” dedim. Eşim sonra Amerika’da iş yeri kurdu. Ve dediki; “Maydanoz bu kadar mı güzel bolluk bereketi çeker?” Çekiyor; inanın, isteyin, dileyin…

Neyi diliyorsun, neyi çekiyorsun ve neyi yaşıyorsun. Yeni ay zamanında mutlaka deneyin. Yoğurt kaplarını atmayın toprakla doldurun ekin. Şimdi bide saksı almalıyım demeyin yada bir bardağın içerisine toprak doldurun dikin görün bakalım.
Bir evin kalbi mutfaktır. Sizin kalbiniz nasıl doğru atarsa durmadıktan sonra hayat devam ediyorsa bir evin kalbide mutfaktır. Eğer mutfağınızda maydanoz bulundurursanız o evin bereketi artar. Nane bulundurursanız kavga çıkmaz.Fesleğen yatak odanızın balkonunda yada camında dursa aşk enerjisi artar.Kırgınlıklar ve küskünlükler varsa mutlaka tarçın tütsüsü yapın. Ada çayı yine barış çağırır.

Banu Urgancı: Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı