REKLAMI GEÇ

“ESTEDEN” YENİ YERİNDE

“ESTEDEN” YENİ YERİNDE

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Serçin Tirelioğlu, yeni kliniğinde hizmet vermeye devam edecek. Esteden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nin açılışı düzenlenen kokteyl ile yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 17:14

Denizli’de yıllardır Estetik ve Plastik Cerrahi alanında hizmet veren Op.Dr. Serçin Tirelioğlu, hastalarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sağlık ve güzellik alanında en son teknolojilerin uygulandığı yeni kliniğini, düzenlediği bir kokteyl ile tanıttı.

İC 1Yeni kliniğinin açılışında misafirlerini müzik eşliğinde karşılayan Op.Dr. Serçin Tirelioğlu, bu güzel ve özel günde kendisini yalnız bırakmayan yakın çevresi ve hastalarına ikramlarda bulunarak güler yüzlü sohbetiyle teşekkür etti.

Çamlaraltı Mahallesi’nde Çamlık minibüs durağının yanında hizmete giren Esteden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğinde; estetik ameliyat, cilt gençleştirme, lazer epilasyon, bölgesel incelme, selülit ve varis tedavisi gibi birçok alanda hizmet verecek.

İC-2
Kliniğinde yapılan işlemler ile ilgili bilgi veren Dr.Tirelioğlu, “Lazer işlemi ile, istenmeyen tüy problemleri, ciltteki lekeler, dövme silme, varis gibi çok sayıda şikayetin giderilmesini sağlıyoruz. Estetik ameliyatlarımızın yelpazesi oldukça geniş. Karın germe, yağ aldırma, meme estetiği, kulak ve burun estetiği gibi birçok ameliyatla hastalara istedikleri görünümü kazandırabiliyoruz” dedi.

Ameliyatsız gerçekleştirilen işlemlerin de çok ilgi gördüğünü belirten Tirelioğlu, kırışıklık, dolgu, bölgesel zayıflama ve selülit tedavilerinden alınan sonuçların çok başarılı olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı