REKLAMI GEÇ

Şikel’den Denizlili hanımlara güzellik tüyoları

Şikel’den Denizlili hanımlara güzellik tüyoları

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında Denizli’ye gelen, Manken-Sunucu Çağla Şikel, Forum Çamlık’ta büyük ilgi gördü. Şikel, düzenlenen söyleşide Denizlili hanımların modadan, cilt bakımına, spora kadar bütün sorularına yanıtladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2014 Pazar, 17:43

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında, Denizli Forum Çamlık AVM’de düzenlenen Çağla Şikel söyleşisi yoğun katılım ile gerçekleşti. Denizli’ye ilk defa geldiğini söyleyen Çağla Şikel, gördüğü ilgiden memnun kaldı, ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini söyledi. Söyleşi başlamadan önce katılımcılarda sorularını bir kağıda yazarak cam fanusun içine attı. Şikel, bu soruları tek tek yanıtladı.

ic-1

Şikel’in ilk çektiği kâğıttaki soru ‘Yoğun tempolu hayatınızda nasıl besleniyorsunuz?’ oldu. Soruyu yanıtlayan Şikel, “Beni çok güzel bir otelde ağırladılar ve yemekleri de çok güzeldi. Burada daha özel lezzetler olduğuna eminim ama daha fırsatım olmadı. Günde 5 veya 6 öğün beslenmeye çalışıyorum. Çünkü çok yoğun çalışıyoruz” dedi.

ic-3

Cilt bakımı hakkındaki soruları da yanıtlayan Şikel, “Fiyatının yüksek olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Kozmetiğe çok büyük paralar vermeyin. Daha çok doğal ürünleri tercih edin. Benim makyajda olmazsa olmazım bol rimel ve likit allıktır. Yüze ağırlık veren makyajı sevmiyorum” dedi.

ic-2

Bu yılın modasını da anlatan Şikel, geçen senelerdeki gibi deri montların tekrar vitrinlerde olacağını belirtti. Şikel, sonbahar-kış modasında yeşil, bordo ve siyah renklerin hakim olacağını da ifade etti. Ayakkabı tercihinde “Kısa boylular topuklu ayakkabı giymeli” ya da “Uzun boylular düz ayakkabı giymeli” düşüncelerini doğru bulmadığını belirten Şikel, bayanlar için topuklu ayakkabının en önemli aksesuar olduğunu söyledi.

Söyleşi sonunda Şikel, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı