REKLAMI GEÇ

Anjea tasarımları ile bahara merhaba

Anjea tasarımları ile bahara merhaba

Modada Anjea Designer’s Store, saç ve makyaj tasarımında Çizgi, Fotoğrafta Hakan Çırak’tan oluşan, Three Fashion Work Grubu’nun bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiği ‘Bahara Merhaba’ etkinliğinde, yılın trendleri tanıtıldı. Brezilya asıllı manken Larissa Gacemer’in katıldığı etkinliğe, Anjea Designer’s Store’un sahibi Vildan Çaputçu, Çizgi Saç tasarım ortaklarından Hasan Ali Acar, Adil Akoğlan, Moda Artistik Derneği Başkanı Ali Alemdar, tanınmış fotoğrafçılardan Hakan Çırak ile çok sayıda davetli katıldı….

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2015 Çarşamba, 14:44

Modada Anjea Designer’s Store, saç ve makyaj tasarımında Çizgi, Fotoğrafta Hakan Çırak’tan oluşan, Three Fashion Work Grubu’nun bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiği ‘Bahara Merhaba’ etkinliğinde, yılın trendleri tanıtıldı. Brezilya asıllı manken Larissa Gacemer’in katıldığı etkinliğe, Anjea Designer’s Store’un sahibi Vildan Çaputçu, Çizgi Saç tasarım ortaklarından Hasan Ali Acar, Adil Akoğlan, Moda Artistik Derneği Başkanı Ali Alemdar, tanınmış fotoğrafçılardan Hakan Çırak ile çok sayıda davetli katıldı.

ic-1

İLBAHAR VE YAZ TRENDLERİ TANITILDI
Saç tasarımı ve modada ilkbahar ve yaz trendlerinin tanıtıldığı etkinlikte Anjea Designer’s Store’unun imzasını taşıyan tafta yeşil renkli kumaştan hazırladığı rock tarzı kıyafeti, ünlü manken Larissa Gacemer giydi. Anjea imzasını taşıyan diğer iki tasarımı da yine mini sokak defilesinde tanıtıldı. Saç ve makyajda ilkbahar-yaz tasarımı ise Çizgi tarafından hazırlandı.

ic-3

“THREE FASHION WORK ÖRNEK GRUP”
Yıl içerisinde Three Fashion Work grubu olarak çok güzel etkinliklere imza attıklarını belirten Anjea Designer’s Store’un sahibi Vildan Çaputçu, “Üçlü olarak yıl içerisinde İzmir, İstanbul’da da etkinliklerimiz oldu. Oralarda fotoğraf ve katalog çekimlerimizi gerçekleştirdik. Denizli’de de bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiğimiz ‘Bahara Merhaba’ etkinliği ile örnek bir grup olduğumuzu düşünüyorum. Bu etkinliğimizdeki tüm çalışma sponsorların katkısı ile gerçekleştirilmiştir” dedi.

ic-2

“ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTELİK”
Çizgi Saç tasarım ortaklarından Hasan Ali Acar, Vildan Çaputçu, Adil Akoğlan ve Hakan Çırak ile örnek bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Three Fashion Work olarak çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinlikler geleneksel hale getirilecek ve daha geniş katılımlı olarak yapılacak. Three Fashion Work’un bir tek amacı var oda birlikteliği sağlamak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı