REKLAMI GEÇ

Bu kıyafetlerin bir eşi daha yok

Bu kıyafetlerin bir eşi daha yok

Daha önce “Paris Modası Denizli’de” adlı haberimizde sizlere tanıttığım Maxwell Giyim Mağazası ilk günden bugüne kalitesinden ödün vermeden yoluna devam ediyor. Üstelik kalitesini, başarılı abiye giyim markası Alchera’nın bayisi olarak daha da artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 14:12

Denizli’de Alchera’nın tek yetkili bayisi olan Maxwell’de hiçbir yerde bulamayacağınız çok şık abiye kıyafetler var. Üstelik bu abiyelerin bazılarının güzel bir ayrıcalığı da var; aynı kıyafeti hem abiye hem de gece elbisesi olarak  iki farklı şekilde giyebiliyorsunuz. Hem ekonomi hem kalite bir arada…

Bu ayrıcalıklara ulaşmanız için mağazaya uğramanız yeterli. Ayrıca düğün, özel davet, mezuniyet gibi günlerde giyebileceğiniz abiye kıyafetlerin tamamı %25 indirimli.  Özel gecelerinizde ucuz fiyata pahalı şıklık yaşamak ve bayanların tabiri ile kimse ile “pişti” olmak istemiyorsanız Maxwell’i mutlaka ziyaret edin. Ürünlerin çeşitliliğini ve kalitesini gözlerinizle görün.

ic-5ic-6

ÖZEL GÜNLERDE “PİŞTİ” OLMAYIN!                 

ic-1Bu ayrıcalıklara ulaşmanız için mağazaya uğramanız yeterli. Ayrıca düğün, özel davet, mezuniyet gibi günlerde giyebileceğiniz abiye kıyafetlerin tamamı %25 indirimli.  Özel gecelerinizde ucuz fiyata pahalı şıklık yaşamak ve bayanların tabiri ile kimse ile “pişti” olmak istemiyorsanız Maxwell’i mutlaka ziyaret edin. Ürünlerin çeşitliliğini ve kalitesini gözlerinizle görün.

YÜZLERCE KOMBİN
Lise kavşağı Çaybaşı Caddesi 95 numarada bulunan Maxwell Giyim, yılların verdiği deneyim ile sizi baştan yaratarak mağazadan uğurluyor. Ve mağaza dışarıdan göründüğünün aksine, çok uygun fiyatlı ürünler barındırıyor. Mağazaya ilk girdiğinizdeki sıcak karşılama sizlerin daha rahat alışveriş yapmasına olanak sağlıyor.

Sema Kocabaş, Gülcan Aydoğmuş ve Nurten Kocabaş kardeşlere ait bu mağazaya bayılacaksınız. Mağazanın içi oldukça zevkli tasarlanmış. Alışılmışın dışında hiçbir yerde bulamayacağınız ürünler mevcut. Ve kombin konusunda çok başarılılar. Mağazaya alışverişe gittiğinizde talepleriniz doğrultusunda çok başarılı kombinasyonlar sunabiliyorlar. Spor, günlük giyim, özel yemek ve davetler için şık seçenekler ve abiyeler. Aksesuarları ile birlikte; çanta, kemer ve takı kullanarak çok hoş kombinler bulabilirsiniz.

Sema Hanım “Modelleri seçerken çok titiz davranıyoruz. Bizde gördüğünüz ürünleri Denizli’de başka yerde bulamazsınız. Abiye elbiseleri tek tek alıyoruz. Özel günlerde herkesten farklı ve şık oluyor bizimle çalışan bayanlar. Ayrıca tüm ürünlerimize değiştirme garantisi veriyoruz”  diyerek ürünlerine güvenlerini garantiliyorlar.

ic-4

ÜRÜNLERDE PARİS KALİTESİ
Ama kalite, bol seçenek ve özellikle birçok modelin bir eşini daha Denizli’de bulamayacağınızı düşünürsek fiyatlar çok uygun. Ürünlerin çoğunluğu yurt dışından geliyor. Yurt dışı dediğim Paris… Ürünlerin kalitesini elinizle dokunmadan dahi rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ayrıca büyük beden ürünlerinde bulunduğu Maxwell oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Gencinden yaşlısına, zayıfından şişmanına bütün bayanların zevkine ve bütçesine göre modeller var.

ic-3

ic-2

Ayrıca Maxwell’in https://www.facebook.com/pages/MaxWell-Giyim-Denizli/232174886908180 adresindeki Facebook sayfasını da ziyaret edebilirsiniz. Mağaza Lise Kavşağı, Değirmenönü Camii Karşısı, Çaybaşı Caddesi 95 numarada. Ayrıca ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 258 241 71 61 numaralı telefondan da iletişim kurabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı