REKLAMI GEÇ

Birler Koleji standı Forum Çamlık’ta

Birler Koleji standı Forum Çamlık’ta

Denizli’de, 2016-2017 döneminde ortaokul ve lise bölümleriyle eğitim öğretim verecek olan Özel Birler Koleji, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açtığı stant ile öğrencileri ve velileri bilgilendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 10:42

Özel Birler Koleji, eğitim modelleri ve hizmetlerini velilere, öğrenciler ile öğretmenlere anlatmak için Forum Çamlık AVM’nin giriş katında stant açtı. Stantta; kurucular, öğretmenler ve eğitim danışmanları tam kadro görev alarak, ziyaretçilerle tek tek ilgileniyor, eğitim programı ve hedeflerini tüm detaylarıyla aktarıyor.

Forum Çamlık’a gelenlerin dikkatini çeken stant, bilgi edinmek isteyen veliler ile öğrenciler tarafından yoğun şekilde ziyaret ediliyor. Bilgilendirmenin ardından ziyaretçilere tanıtım broşürleri ve hediyeler veriliyor.

birler_koleji_forum_camlik_stant-ic

“DENEYİMLİ KURUMUZ”
Önümüzdeki dönem ortaokul ve lise olarak eğitime başlayacakların belirten Birler Koleji kurucu ortaklarından Özkan Dayıoğlu, “Okulumuz, Pamukkale’nin Mehmetçik Mahallesi’ndeki Emsan İlkokulu karşısında bulunuyor. Öğrencilerle iç içe ve daha yakın olmak için burada stant açtık. Denizli’deki öğrencileri ve velileri bizi tanımaları için buraya bekliyoruz. 20 Haziran’a kadar okul kurucularımız, öğretmenlerimiz ve eğitim danışmanlarımız olmak üzeri 10’ar kişi burada veli ve öğrencilerimize bilgi aktaracağız. Yapacağımız eğitim modelini yakından tanıtacağız. Bize geldiklerinde eğitim ile ilgili korku yaşamayacaklar. Biz deneyimli bir kurumuz. Deneyimli eğitmenlerimiz ile öğrencilerimiz, güzel ve başarılı bir eğitim yılı geçirecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı