REKLAMI GEÇ

Özel okullarda 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi başladı

Özel okullarda 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi başladı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başladı. Sabah saatlerinden itibaren okullarına kavuşan öğrenciler büyük heyecan yaşandı. Denizli’de faaliyet gösteren özel okullarda da eğitimin ilk günü çok özel anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2017 Pazartesi, 16:52

2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi, özel okullarda da başladı. Uzun yaz tatili boyunca okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kalan öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren eğitim yuvalarına koştu.

Özel okullarda da farklı heyecanlar yaşandı. İlk ders öncesi gerçekleştirilen törenler birbirini izledi, okul yönetimleri öğrencilere hem “hoş geldiniz” dedi, hem de başarı diledi.

PEV 24. KEZ EĞİTİM ÖĞRETİME KAPILARINI AÇTI
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, PEV Okulları’nda coşkuyla karşılandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesini, İlk ve Ortaokul Müdürü Hilal Tortop’un konuşması izledi.

PEV Okulları olarak, Atatürk’ü örnek alarak, öğrencilere özgürce düşünebildikleri, düşündüklerini rahatça ifade edebilecekleri bir ortam sunmaya çalıştıkların anlatan Hilal Tortop, tüm çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından yeni eğitim öğretim yılının başlamasını temsilen ilkokul öğrencilerinden Gülce Turgut ilk zili çaldı ve PEV’de ders başladı.

YÜKSEKÇITA OKULLARI’NDA DERS ZİLİ COŞKUYLA ÇALDI
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Yüksekçıta Okulları’nda da başladı. Deneyimli öğretmen kadrosuyla, akademik anlamda başarısını ispatlayan, sanata, spora ve bileme verdiği önemle de çıtayı her yıl daha yükseğe çıkaran Yüksekçıta Okulları’nda yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle tören düzenlendi.

Velilerin katılımının coşkuyu artırdığı törende Yüksekçıta İlkokulu Müdür Yardımcısı Pınar Güdükoğlu ve Ortaokul Müdürü Seçil Güleryüz, öğrencilere seslendi.

Yüksekçıta Okulları Fen Lisesi Öğrencisi Hülya Yörük ise öğrenciler adına konuştu. Yörük’ün anlamlı konuşması öğrenciler ve veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı projeler sergilendi, halk dansları gösterisi sunuldu. Öğrencilerin kortej yürüyüşünün ardından Yüksekçıta Okulları’nda ilk ders başladı.

DOĞA OKULLARI’NDA ZİL ÇALDI
Denizli Doğa Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemine gerçekleştirdiği törenle başladı. Tören, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

Kampüs Müdürü Yavuz Yıldız, törene katılan öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okula yeniden adım atmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yıldız, “Eğitimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve bireylerin gelecekteki yaşamlarında ilköğretimin önemi yadsınamaz. Gelecek, eğitimle biçimlenip değişecek ve bu değişim a’dan z’ye hayatımızdaki her alanı etkileyecektir. İşte bugün hep birlikte geleceği biçimlendirecek, dünyayı değiştirecek, Türkiye’nin aydın insanları olacak siz değerli öğrencilerimiz için çalışmaya başlıyoruz. Okul; sizleri donanımlı, bilgili, yön veren, hakkını arayan, aydın bireyler olarak yetiştiren ikinci yuvanızdır. Öğrencilerimizin okullarda kazandığı davranışları ve becerileri hayata olumlu yansıtmasında velilerimizin de çok büyük katkısı olacaktır” dedi.

Öğrenci temsilcisinin konuşmasını şiirlerin okunması izledi. Doğa Koleji öğrencileri törenin ardından sınıflarına geçti ve ilk derslerine başladı.

UĞUR OKULLARI’NDAN İLK DERS BAŞLADI
Denizli Uğur Okulları’nda 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan törende, eğitimin öneminin anlatıldığı konuşmalar yapıldı.

Yarım asırlık sınav başarısı, deneyimli ve yenilikçi kadrosu ile bünyesine Fen Lisesi’ni de katan Denizli Uğur Okulları’nda ilk gün tüm öğrenciler, tüm okul kadrosu ile tek tek tanıştı.

Törenin ardından ilk ders için sınıflarının yolunu tutan Uğurlu öğrenciler, 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemine adım attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı