REKLAMI GEÇ

Bilnet Okulları öğrencilerinden büyüleyen canlı performans

Bilnet Okulları öğrencilerinden büyüleyen canlı performans

Bilnet Okulları farklı bir etkinliğe imza attı. Bilnet öğrencileri Denizli’de ilk kez gerçekleştirilen canlı sergi performansıyla tam anlamıyla büyüledi. Alışılagelmişin dışında bir gösteride müzik, dans, drama ve sanat bir bütün halinde sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2019 Salı, 15:13

EGE Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Bilnet Okulları Kurumsal İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Seda Aktaş Bıyıklı tarafından tasarlanan ve projelendirilen gösteride Anaokulu Öğretmeni Fatma Tepe, Dans ve Drama Öğretmeni Yudum Soyteki Erçak, Müzik Öğretmeni Fatma Özer ve Görsel Sanatlar Öğretmeni İzel Gökbaraz’ın hazırladı bütünlenmiş bu sanat gösterisi performansı gün boyu sahnelendi.

Denizli’deki bir alışveriş merkezinde aynı gün içerisinde 6 kez tekrarlanan gösteri yoğun ilgi gördü.

Bilnet öğrencileri, farklı renklerde boyanan vücutları ve uyumlu kıyafetleri ile sahne performansı sergiledi, izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Gösterinin en ilgi çeken bölümlerinden biri de canlı resimler oldu. Tablolardaki öğrencilerin gerçek mi yoksa resim mi olduğunu ayırt etmekte güçlük çeken davetliler, gösteri karşısında beğenilerini gizlemedi.

EGE Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Bilnet Okulları Kampüs Müdürü Tuğba Yeşilpınar, gösteride tüm öğretmenlerimin çok büyük emeğinin bulunduğun belirterek, “Ancak, en önemlisi, en büyük emeği sar feden çocuklarımız oldu. Denizli’ye yenilikler getirmeye devam edeceğiz. Çocukların hem akademik hayatlarını hem de sosyal ve sanatsal etkinliklerini artırarak sürdüreceğiz. Çocuklarımla gurur duyuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız