REKLAMI GEÇ

Ege Üniversitesi GV Bilnet Okulları eğitime hazır

Ege Üniversitesi GV Bilnet Okulları eğitime hazır

Ege Üniversitesi GV Bilnet Okulları yeni eğitim-öğretim sistemine hazırlanarak, yerleşke sayısını 21’e çıkartı. Bilnet Okulları’nın CEO’su Faruk Tatar, “Yarattığımız kaliteyi ülkenin her yerine taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2018 Salı, 14:28

Ege Üniversitesi GV Bilnet Okulları’nın 2018–2019 eğitim-öğretim döneminde hizmete açacağı Denizli Kampüsü’nde hazırlıklar tamamlandı. Eğitimde yarattığı kaliteyi ülke geneline yaymak istediklerini belirten Bilnet Okulları’nın CEO’su Faruk Tatar, yeni dönemde mevcut okulların yanı sıra açılacak hem merkez kampüsler hem de akredite okullarla birlikte yerleşke sayısını 21’e çıkartacaklarını söyledi.

Tatar, öğretmenleri ve velilerini merkeze koyup ihtiyaçlar çerçevesinde oluşturduğu eğitim modeliyle büyüyen Bilnet Okulları, Merkezefendi’de bulunan kampüsünde anaokulu, ilkokul ve ortaokulda eğitim vermeye başlayacağını kaydetti.

Tatar; “Bilnet Okulları olarak eğitim kalitemizi Türkiye’nin dört bir tarafına yaymak ve eğitimde yarattığımız kaliteyi ülkenin her yerine taşımak istiyoruz” dedi.

EĞİTİM 12 AY
Bilnet Okulları’nda eğitimi 12 aya yaydıklarını belirten Tatar, “Milli Eğitim Bakanlığımızın bize verdiği müfredata sadık kalıyoruz. Ancak yıl boyunca velilerimizi ve çocuklarımız boş bırakmıyoruz. Özellikle çalışan ebeveynler açısından bakıldığında bu ciddi bir fayda sağlıyor. Bu farkındalıkla biz Bilnet Okulları olarak dünya vatandaşı yetiştirme vizyonuyla hareket ediyor, tüm stratejimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz” dedi.

BİLNET OKULLARI HAKKINDA
Bilnet Okulları ana kucağından yükseköğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür. Bilnet Okulları bu anlayışla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası olarak eğitim öğretime devam etmektedir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız