REKLAMI GEÇ

2 odanın tefrişini üstlendi

2 odanın tefrişini üstlendi

Hayırsever İş Adamı İsmail Kütük, PAÜ tarafından başlatılan Yaşa/Yaşat Kampanyası’na katılarak PAÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin, inşaatı devam eden yeni binasında, 2 odanın tefrişini üstlendi.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2010 Çarşamba, 20:14

Denizli’nin en prestijli binalarından biri olarak yalnızca ilimize değil bölgemize de hizmet verecek Pamukkale Üniversitesi yeni hastane binası inşaatı devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında, yeni hastane binasının tefrişinin 2010 yılı içerisinde tamamlanması ve yeni ünitelerle birlikte hizmete açılması için başlatılan Yaşa/Yaşat Kampanyası’na Denizlili hayırseverler sahip çıkıyor.

Kentimizin önde gelen Hayırsever İş Adamlarından İsmail Kütük, ilk bağış yapanlar arasındaki yerini aldı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Hayırsever İş Adamı İsmail Kütük ile rektörlük makamında bir araya geldi ve bağış protokolüne imza attı. İsmail Kütük, 2 odanın tefrişini üstlendi. Protokol gereği, odalardan birine İsmail Kütük, diğerine ise eşi Atiye Kütük’ün ismi verilecek.

Denizli’de özellikle eğitim ve sağlık alanında yaptıkları katkılarla adlarını ülke genelinde duyuran hayırseverler, “Hayırseverlerimizle Daha Güçlüyüz, Daha Sağlıklıyız” anlayışıyla iline, ülkesine, bölgesine hizmet eden Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine sahip çıktığını her fırsatta kanıtlıyor. Kampanyaya ilgi gösteren ve destek vermek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Bağış yapan hayırseverler vergi indiriminden yararlanabiliyor. Bağışlar karşılığında hayırseverlerin adları oda/ünite/ameliyathane/kliniklerde ve binalarda yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı