REKLAMI GEÇ

6. HONAZ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

6. HONAZ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “6. Honaz Kariyer Günleri”nin açılışı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2015 Salı, 15:33

Honaz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Selahittin Özçelik, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış, PAÜ Korosu’nun mini konseriyle devam etti.

Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz yaptığı açılış konuşmasında “Altı senedir düzenli olarak kariyer günleri düzenleyen Türkiye’deki ender meslek yüksekokullarından biriyiz. Geleneksel hale getirdiğimiz kariyer günlerinde öğrencilerimizin daha nitelikli olmaları ve işgücü piyasasına hazırlanmaları için çabalıyoruz. Türkiye’de mezunlarını izleyen tek meslek yüksekokuluyuz ve mezunlarımızla yaptığımız anket sonuçlarına göre bu tür etkinliklerin yüzde elli oranında faydalı olduğunu görüyoruz” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Selahittin Özçelik, kariyerle ilgili kendi hayatından kesitler anlatarak, meslek yüksekokullarının önemine değindi. Özçelik, “Meslek yüksekokulu mezunlarının kendilerinden bekleneni iyi bilmesi gerekiyor. Meslek yüksekokulları Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. Ülkemizin dört yıllık fakülte mezunlarından daha çok meslek yüksekokulları mezunlarına ihtiyacı var. Umarım o günleri en kısa sürede görürüz. Kariyer günlerinin de tüm öğrencilerimize gelecekleri açısından yarar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Eğitimci ve Psikolojik Danışman Hüseyin Öztürk “Başarı ve Motivasyon” konulu seminer verdi. Seminer sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Özçelik, Öztürk’e teşekkür ederek şilt takdim etti.

3 gün sürecek olan kariyer günlerinde Denizli’den işadamları, kamu kurumu yöneticileri ile insan kaynakları yöneticilerinin katılacağı, günde 4 oturum olmak üzere toplam 12 oturum yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı