REKLAMI GEÇ

Adını taşıyan okula kantin yaptıracak

Adını taşıyan okula kantin yaptıracak

Kaleli işadamı Mustafa Şipar, Anadolu Lisesi’ne 170 bin liraya kantin yaptıracak. Kantin yapımıyla ilgili protokol valilikte düzenlenen törenle imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 12:36

Kale Mustafa Şipar Anadolu Lisesi’nin bahçesine yaptırılacak kantin için düzenlenen imza törenine Vali Ahmet Altıparmak, işadamı Mustafa Şipar, Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım katıldı.

Şipar’ın yaptıracağı 170 bin lira harcayarak yaptıracağı binanın 76 metrekaresi katin, 24 metrekaresi mutfak, 20 metrekaresi teras olarak kullanılacak. Katin, bu eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerin hizmet vermeye başlayacak.

VALİ ALTIPARMAK’I ŞAŞIRTAN DETAY
Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, imza töreninde ilçedeki eğitim-öğretimle ilgili bilgi sunarken, 11 okuldan 9’unun hayırseverler tarafından yaptırıldığını belirtti. Ayrancı’nın, Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlköğretim Okulu, Ya-Tu Otomotiv Hürriyet Ortaokulu, Osman Nuri Tuna Anaokulu, Mustafa Şipar Anadolu Lisesi, Başaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Ethem Özsoy Çok Programlı Lise, Mehmet-Kemal Aracı İlk ve Ortaokulu’nun hayırseverler tarafından eğitime kazandırıldığı söylemesi, Vali Ahmet Altıparmak’ı şaşırttı. Kaleli işadamlarını teşekkür eden Altıparmak, Kale’yi diğer ilçelere örnek gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı