REKLAMI GEÇ

“Ah Bir Doktor Olsam”

“Ah Bir Doktor Olsam”

Tıp Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Denizli Kamu Hastaneler Birliği birlikteliğinde planlanan etkinlikler devam ediyor. Etkinliklerden biri olan DDH Neşeli Kalpler Tiyatro Grubunun tiyatro gösterisi, beğeni ile izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 16:47

Tıp Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü birlikteliğinde Tıp Haftası dolayısıyla 14 – 17 Mart tarihleri arasında konser, tiyatro gösterisi ve sağlık tesisleri ziyaretleri gibi bir dizi etkinlik düzenleniyor. Etkinliklerden biri olan ‘Denizli Devlet Hastanesi Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu’ tiyatro gösterisi, çok sayıda sağlık çalışanının katılımıyla DDH Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

TİYATRO GÖSTERİSİ SALONDAN TAM NOT ALDI
Denizli Devlet Hastanesin’de görevli personel Harun Avcı, Nursel Ceylan, Mustafa Şen, Ferhat Akyol, Fatih Süzen’den oluşan ‘Denizli Devlet Hastanesi Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu’, Çağan Gelişim ve Sanat Akademisi Tiyatro Eğitmenleri Serdal Ercan ve Ahmet Gözüaçık yönetiminde hazırladıkları tiyatro gösterisini sağlık çalışanlarına sundu.

Tıp Haftasına özel hekimlik ve hastalık konularının mizahi bir dille işlendiği “Ah Bir Doktor Olsam”, “Çılgın Mucit Masalı” adlı oyunları sahneleyen grup, sergiledikleri performansla izleyenleri kahkahaya boğdu. Gösterinin sonunda ise Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun, tiyatro ekibi adına eğitmen Serdal Ercan’a çiçek vererek bu renkli gösteri için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı