REKLAMI GEÇ

Akademisyenlere bir şok daha

Akademisyenlere bir şok daha

Yükseköğrenim Kurumu’nun (YÖK) Türkiye genelindeki tüm dekanların istifasını istemesinin ardından bir karar daha aldı. Rektörler de dahil olmak üzere tüm akademisyenlere yurt dışına çıkış yasağı getirildi. PAÜ’de rektör de dahil 2.046 akademisyen görev yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 13:01

15 Temmuz darbe girişiminin ardından alınan önlemlere sürekli yenileri ekleniyor. Pamukkale Üniversitesi’nden 13 dekanın da aralarında bulunduğu tüm devlet ve vakıf üniversitesi rektörlerinin istifasının istenmesinin ardından YÖK bu kez de rektörler dahil olmak üzere tüm akademisyenlere yurt dışı yasağı getirdi.

Tüm akademisyenleri kapsayan karar gereği hiçbir akademisyen yurt dışına çıkamayacak, bilimsel çalışmalar nedeniyle yurt dışında bulunanların da durumları değerlendirilerek, zorunlu olmayanların dışındakiler yurda çağrılacak.

PAÜ’DE 2046 AKADEMİSYEN VAR
YÖK’ün aldığı yurt dışına çıkış yasağından etkilenen Rektör de dahil olmak üzere Pamukkale Üniversitesi’nde 2046 akademisyen bulunuyor. Tüm akademisyenler YÖK’den gelecek ikinci talimata kadar yurt dışına çıkamayacak, yurt dışında görevli olanlar da Denizli’ye çağrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı