REKLAMI GEÇ

ANAFARTALAR LİSESİ’NDEN RÜYA GİBİ GECE

ANAFARTALAR LİSESİ’NDEN RÜYA GİBİ GECE

Anafartalar Lisesi tarafından düzenlenen şiir dinletisi, izleyenleri büyüledi. Okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından okunan ünlü şairlere ait şiirler, geceye katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 16:52

Anafartalar Lisesi tarafından hazırlanan Şiir Gecesi, Halk Eğitim Merkezi salonlarında sunuldu. Okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan geceye katılım ise yoğun oldu. Şiir dinletisi öncesinde bir konuşma yapan Anafartalar Lisesi Müdürü Ali Yöntem, şiirin insan hayatında önemli bir yeri olduğunu, bazı duyguların şiirle anlatıldığını söyledi. Dinletide daha sonra okul öğretmenlerinin şiir konusunda düşüncelerinin alındığı video gösterisi izlendi.
Gecede Anafartalar Lisesi Öğrencilerinden Necla Aslan “Git”, Emre Şahan “Zindandan Mehmet’e Mektup”, Sevinç Evren “Sana Bakmak” , Ayşe Kölecik “Nan Gibi”, Yasemin Deveci “Herşey Kuşatır Sevda”, Ahmet Er “Bir Gün”, Ebru Çallıca “Gözlerin İstanbul Oluyor Birden”, Onur Demir “Ucundan Tutarak”, Kübra Küçük “Ben Sana Mecburum”, Gökhan Bilgin “ Ben Ölecek Adam Değilim”, Deniz Özkan “Anladım” şiirlerini kendi hazırladıkları slayt gösterileri eşliğinde seslendirdi.

Öğrencilere gecede, etkinliğin mimarlarından Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Peral Kurt ve Fizik Öğretmeni Ercan Geylan da destek verdi. Peral Kurt, gecede Nazım Hikmet’in “Yaşamaya Dair” şiirini okurken, Ercan Geylan da Ataol Behramoğlu’nun “Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şeyler Var” şiirini izleyenlere sundu. Gecenin sonunda öğrenciler ve öğretmenler hazırladıkları muhteşem şiir dinletisiyle izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı