REKLAMI GEÇ

Antalya’dan PAÜ’yü görmeye geldiler

Antalya’dan PAÜ’yü görmeye geldiler

Antalya Manavgat Hatice Sezer Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 90 öğrenci, rehber öğretmenleri eşliğinde Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2018 Cumartesi, 13:48

Türkiye’nin ve Denizli’nin farklı bölgelerinden lise öğrencileri üniversite atmosferini yerinde yaşamak ve bilgi edinmek için Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etmeye devam ediyor.

Antalya Manavgat Hatice Sezer Anadolu Lisesi’nden 90 kişilik öğretmen ve öğrenci kafilesi, Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etti. Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Pamukkale Üniversitesi’ni daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, üniversitedeki eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organize ettiği ziyaret, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Merkez Yemekhanede, konuk öğrencilere öğle yemeği ikramı ile başladı. Öğle yemeğinin ardından kampüs alanındaki birimleri gezen kafileye, sırasıyla Diş Hekimliği, İktisadi-İdari Bilimler ve Mühendislik Fakültesi salon ve labaratuvarlarında öğretim elemanları tarafından bilgi verildi.

Gezi ile birlikte öğrenciler, hem moral depoladı hem de üniversite hayatını yakından tanıma fırsatını yakaladı. Kampüs içindeki birimleri gezen öğrenciler Pamukkale Üniversitesi’nin tarihi, eğitimi, öğrencilere sunduğu imkanlar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yurt-burs olanakları ve branşlarıyla ilgili bilgiler edindi. Gezi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren öğretmen ve öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Pamukkale Üniversitesi’ne hayran kaldıklarını söylediler.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Mart ayı itibariyle Pamukkale Üniversitesi’ni Denizli ve Türkiye genelinde diğer illerden 110 okuldan 7 bine yakın öğrenci ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı