REKLAMI GEÇ

Arşimet Öğrencisi Dorum, derece aldı

Arşimet Öğrencisi Dorum, derece aldı

Arşimet Dershanesi Öğrencisi Doğa Can Dorum, YGS’de, 2 Denizli ikinciliği, 1 Denizli üçüncülüğü, 2Türkiye 53’üncülüğü ve 1 Türkiye 56’ncılığı elde etti.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2010 Salı, 18:52

Dershane öğretmenleri ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Arşimet Dershanesi Kurucusu Dilek Dorum, sınavlarda Dershane olarak belirledikleri hedefi yakaladıklarını belirterek, “11 Nisan da yapılan YGS’nin sonucu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Öğrencilerimiz yorucu ve uzun bir dönemden sonra heyecanlı bir sınav bekleyişi yaşadılar. Sınav heyecanı bitti, sonucu dört gözle beklediler. Bütün veliler gibi biz de hem dershaneci olarak hem de bir veli, bir anne olarak aynı heyecanı
yaşadık. Sonuçlara göre dershanemiz öğrencileri başarılı olmuşlardır. Yalnız şunu unutmamak gerekir ki her şey de olduğu gibi sınavlarda da iyi bir sonuç alabilmek için sistemli ve istikrarlı çalışmak lazımdır. Dershanemize bu açıdan bakıldığında Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz vardır. Onların başarısı bizleri ve velileri mutlu etmiştir” dedi.

YGS’de ilk yüze girmeyi başardıklarını dile getiren Dorum, “Öğrencimiz Doğa Can Dorum
YGS-3 puan türünde Türkiye 53’üncüsü-Denizli 2’incisi, YGS-5 puan türünde Türkiye 53’üncüsü Denizli 3’üncüsü, YGS-4 puan türünde Türkiye 56’ncısı Denizli 2’ncisi olmuştur. Öğretmenlerimiz coşku içersindedirler. Önümüzde bir sınav daha var. Öğrencilerimiz zamanlarını iyi kullansınlar, iyi hazırlansınlar. Tüm öğrencilere önümüzdeki sınavda başarılar dileriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı