REKLAMI GEÇ

AYDEM’den Sınıf Kitaplığı projesi

AYDEM’den Sınıf Kitaplığı projesi

Aydem, “Bir Kitap Paylaş Geleceğe Enerjimiz Kalsın” sloganı ile “Sınıf Kitaplığı” projesini hayata geçirdi. Aydem ‘Hayatımız Enerji’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kitap bağışı yapacak gönüllülerin katkılarıyla toplanacak kitaplar sayesinde Aydem Sınıf Kitaplığı oluşturulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2016 Çarşamba, 10:36

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş., Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan etkinlik protokolü kapsamında sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmeye devam ediliyor. Aynı zamanda bu protokol kapsamında; eğitim, seminer ve benzeri faaliyetlerde yürütülüyor. Bunlardan birisi olan Aydem Sınıf Kitaplığı projesiyle de ilçe ve köy okullarında kitaplık oluşturulması amaçlanıyor.

Aydem Müşteri İlişkileri Merkezleri’ne konulacak kitap kumbarası ve kitap sandıkları ile toplanacak kitaplar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçtikten sonra Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi İlkokullara bağışlanacak.

Kitapların Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı, Çamlık Siteler Mahallesi Ulus Caddesi No: 73/A ve Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi No: 44 adreslerindeki Aydem Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde toplanacağı belirtildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı