REKLAMI GEÇ

Aydınlı’dan  eğitime bir tuğla daha

Aydınlı’dan  eğitime bir tuğla daha

Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı’dan eğitime bir destek daha. Daha önce kendi adını taşıyan Anadolu Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi yaptıran, ayrıca 4,5 milyon lira bağışla devletin yaptırdığı ilkokula ismini veren Aydınlı, şimdi de Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin lira bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 10:21

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde, 3 milyon liraya yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu’na bağışlar devam ediyor. Bağışçılar arasına eğitime katkılarıyla tanınan Gamateks A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı da katıldı. Aydınlı, Denizli Valiliği’nde düzenlenen törenle 100 bin lira bağışta bulundu.

Bağışla ilgili protokol töreninde konuşan Vali Şükrü Kocatepe, “Hayırseverlerimiz okulumuzun yapımı için desteklerini esirgemiyorlar. Denizli insanı müteşebbisliğini ve yardımseverliliğini bu okulumuzun yapımında da gösteriyor. Bugün protokolü imzaladığımız hayırsever İşadamımız Osman Aydınlı ve tüm hayırseverlerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Osman Aydınlı da, hayırseverlerin destekleriyle yapılacak eğitim kurumuna katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

BUNLARI YAPTI
İşadamı Osman Aydınlı, daha önce de 2 milyon lira bağışla Cumhuriyet Mahallesi’nde kendi ismini taşıyan Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi yaptırdı. Ardından 4,5 milyon lira bağışla aynı okulun bahçesine yaptırılan ilkokula ismini verdi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı