REKLAMI GEÇ

Aydınlı’ya büyük sürpriz

Aydınlı’ya büyük sürpriz

Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı, yapımına katkı sağladığı kendi adını taşıyan Kız Meslek Lisesi’nin yılsonu defilesinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Aydınlı gençliğinde motosiklet tutkunuydu. Önce sahnedeki ekranda 17 yaşında motosikletle birlikte çektirdiği siyah-beyaz fotoğrafı belirdi. Ardından da 17 yaşındaki haline benzeyen bir manken, o fotoğraftakinin aynısı olan motosikletle birlikte sahneye çıkarak aynı pozu verdi. Bu manzara Hayırsever İşadamı’na oldukça duygulandırdı, yıllar ötesine götürdü.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 08:30

Osman Aydınlı Kız Meslek Lisesi, “Denizli’nin Renkleri” adını verdiği yılsonu defilesini okulun konferans salonunda gerçekleştirdi. 

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, okulu yaptıran Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı’nın yanı sıra öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Osman Aydınlı Kız Meslek Lisesi Müdürü Muhammet Uğur, “9. Sınıf öğrencilerimizin tekstil ve giyim sektörlerine ilgilerini arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tasarladıkları kıyafetleri sergileyerek, özgüvenlerini de geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Tekstil’in Denizli’nin en büyük ihracat kalemi olduğunu belirten Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, tasarım ve moda konusunda da Denizli’nin kendisini geliştirmesi ve markalaşması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından şiir dinletileri, okul tanıtımı ve Osman Aydınlı’nın hayatından kesitlerin verildiği sinevizyon gösterisi ile halk oyunları gösterileri sunuldu.
Etkinlik hoş bir sürprize de sahne oldu. Sahneyi birden duman bulutu kapladı. Dumanlar dağıldıkça, sürpriz manzara da ortaya çıktı. Arka fonda Osman Aydınlı’nın 17 yaşında motosikletle çektirdiği fotoğrafı, sahnede de hayırsever işadamının o yaştaki haline benzeyen manken, fotoğraftakinin aynısı motosikletle sahnede duruyordu.
Bu sürpriz Aydınlı’yı oldukça duygulandırmış, bir o kadar da heyecanlandırmıştı.

Duygularını, “Burada bulunduğum süre içinde ‘İyi ki böyle bir okul yapımında katkı sağlamışım’ dedim. Çünkü bir söz vardır erkek evlat yetiştirdiğinde bir kişi, kız evlat yetiştirdiğinizde bir aile yetiştirmiş olursunuz. Biz de geleceğin ailelerini yetiştirmek için buradayız. Bana yapmış olduğunuz bu güzel sürpriz için de çok teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.

ic-2

Konuşmanın ardından Aydınlı gençliğinde kullandığı motosiklet ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ic-1

Çocuk Gelişim bölümü öğrencilerinin İşaret Dili ile şarkılar seslendirdiği etkinlikte daha sonra okulun Moda Tasarım bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan kıyafetler, öğrenci mankenlerce sergilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı