REKLAMI GEÇ

Aynı anda 19 ilçeye online eğitim verildi

Aynı anda 19 ilçeye online eğitim verildi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 vizyonu çerçevesinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Plan Hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 14:16

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda en son 19 Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’ne konferans sistemiyle aynı anda eğitim verildi.

Konferans sistemi şeklinde ve online yapılan eğitim çalışmasının Denizli’de bir ilk olma özelliği taşıdığı belirtilirken, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada, “Milli Eğitim Bakanlığımızın 2018/16 nolu Genelgesiyle il ve ilçe bazında başlayan Stratejik Planlama çalışmaları; Hazırlık, Durum Analizi, Geleceğe Yönelim, Maliyetlendirme, İzleme ve Değerlendirme süreçlerinden oluşuyor. Bakanlığımızın 2023 Vizyonu, stratejik amaç ve hedefleri doğrultusunda yürütülen “Geleceğe Yönelim” çalışmaları Müdürlüğümüzün 5 yıllık çalışmalarını kapsayacak şekilde amaç, hedef, eylemler ve maliyetlendirme kısımlarından oluşmaktadır. Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak önümüzdeki dönemde Stratejik Planımızı oluştururken, Bakanlığımızın 2023 vizyonu çerçevesinde Stratejik Planı ile eşgüdüm halinde belirli yapacağız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Ştrateji Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Stratejik Plandan sorumlu Arge Birimi Öğretmenleri Hasan Şahin, İsmail Özdemir ve Emel Alpinanç tarafından Stratejik Plan Hazırlama konusunda e-Konferans sistemi ile bilgilendirme yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı