REKLAMI GEÇ

Baklan Belediyesi 8 okulun hamisi oldu

Baklan Belediyesi 8 okulun hamisi oldu

Baklan Belediyesi, ilçede bulunan 8 okulun bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, bakım ve onarımını üstlendi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 10:57

Baklan Belediyesi de okul hamisi oldu. Valilik toplantı salonunda ilçedeki 8 okulun bahçe ve peyzaj düzenlemeleri iye bakım onarımı için protokol imzaladı. Protokole, Vali Şükrü Kocatepe, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz imza attı.

Baklan Belediyesi’nin eğitime katkılarının büyük olduğunu belirten Vali Şükrü Kocatepe, “Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ön bahçesinin bir kısmı belediyemiz tarafından mermerle kaplandı. Okullarımıza çöp bidonları ve oturma bankları temin edildi. 2015 yılında YGS sınavına girecek son sınıf öğrencilerine 100 Lira burs verdiler. Dağal İlkokulu, Atatürk İlkokulu bahçelerinde düzenlemeler yapıldı. Halk Eğitim Kursları için belediye salonu eğitim yeri olarak düzenlendi, kursiyerlerin taşınmasında araç temin edildi. Öğrencilerimizin il ve ilçe içi okul gezileri için araç temin edildi. Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

“Diğer ülkelerdeki çocuklarla, çocuklarımızın eğitimini karşılaştırıyorsak aynı desteği sağlamamız gerekiyor” diyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilimi, bilimi kutsal gördüğünü ve eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı