REKLAMI GEÇ

Başarılarını Oğuz ile paylaştılar

Başarılarını Oğuz ile paylaştılar

Yıl içinde gerçekleştirilen yarışmalarda önemli dereceler elde eden Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi öğrencileri başarılarını Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 12:30

Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi’nin başarılı öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün ve Şube Müdürü Azmi Koçoğlu da katıldı.

imkba-kız-meslek-oguz-1

Başarılı öğrencileri tek tek kutlayan Oğuz, eğitim alanında yapılan her çalışmanın ülkenin geleceği için olduğunu belirtti.
Oğuz, “Öğrencilerimizin eğitim hayatları süresinde katıldıkları sportif faaliyet, bilgi yarışması, sosyal etkinliklerin başka türleri ve en önemlisi mesleki alanda yaptığınız faaliyet eğitim öğretimin gelişmesi, sizlerin gelişimiz ve ülkemizin geleceği adına yapılan önemli bireysel adımlardır. Yarışmalarda elde ettiğiniz başarılar aynı şekilde okulunuzun ve öğretmenlerinizin ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesidir. Kız meslek lisesi olarak övünç kaynağı gurur dolu başarılarla şehrimize döndünüz başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

imkba-kız-meslek-oguz-2

Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi öğrencileri “Denizli Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği, Aydın Genç Kızlar Futbol Grup Birinciliği, Manisa Genç Kızlar Futbol Yarı Final Yarışmaları Birinciliği, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası TÜRKİYE BEŞİNCİLİĞİ, Denizli Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği, Muğla Genç Kızlar Basketbol Grup Yarışmaları Üçüncülüğü” elde etti.

3. Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışması’nda yılın altın öğrenci kategorisinde altın madalya, diğer kategorilerde 3 gümüş, 3 bronz madalya, 1 Merit madalya kazanan Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi öğrencileri, madalya sayısına göre verilen en başarılı okul kupası da kaldırdı.

imkba-kız-meslek-oguz-3

Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması’nda 4 farklı kategoride 10 gümüş madalya kazanan Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi öğrencileri, Bursa BUTAT Gastronomi Festivali’nde de 5 farklı kategoride 4 altın,7 gümüş, 2 bronz madalya aldı,1 plasman birinciliği kupası kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı