REKLAMI GEÇ

Başarılı öğrencilere ödül

Başarılı öğrencilere ödül

Yerel ve Ulusal alanda yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 16:51

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ek Bina Toplantı Salonu’ndaki ödül törenine İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, Çal İlçe Millî Eğitim Müdürü Bülent Birdal, Şube Müdürü Şener Bayram, Fikret Sarısoy, Vergi Dairesi Grup Müdürü Mustafa Çoban, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Malkoç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve ödül alan öğrenciler katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte “Vergi Konulu Sloganlı Afiş Yarışması” ödül töreni ve aynı zamanda öğrencilerimizin ulusal ve yerel bazda yapılan yarışma ve etkinliklerde aldıkları dereceler ile ilimizin adını bir kez daha başarılar ile duyurmaları sonucu bu öğrencilerimizi de ödüllendirmek için bir araya geldik. Yarışmalarda emeği geçen başta idarecilerimiz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bakanlığımız tarafından uygulanan Değerler Eğitimi Projesi kapsamındaki birinci dönem konuları olan Hoşgörü, Saygı, Merhamet, Özgüven, Sorumluluk ve Tüketim Alışkanlıkları bizim günlük hayatta ekmek suya ihtiyacımız olduğu gibi asli ihtiyaçlarımız arasındadır. Millî Eğitim Müdürü, öğretmen veya başka bir meslek dalında olmak çok önemli değil. Önemli olan bu ülkeye bu memlekete bu bayrağa en iyi şekilde saygılı ve hizmetkâr olabilmektir. Ödül törenimizin diğer bir konusu olan vergi konusunun ne denli önemli olduğunun fazlası ile farkındayız. Vergi ödemenin kutsal olduğunu biliyoruz. Vergi ödenmeyen bir ülke ayakta duramaz. Devletin yaptığı hizmetler tamamen durur ve ilerleme sağlanamaz. Bugün burada bulunan ve ödül alan öğrencilerimizi kutluyor, eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş ise, “Vergi Haftasının 25.sini kutladık. Şubat Ayının son haftası ile Mart Ayının ilk haftası Vergi Haftası olarak kutlanmakta. Bu etkinlikler çerçevesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir resim yarışması etkinliği düzenledik. Böyle bir etkinliği hazırladığınız ve katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Konuşmaların ardından; Bu Benim Eserim Proje Çalışması(İlköğretim Öğrencileri Matematik ve Fen Bilimleri Projesi), Sermaye Piyasası Kurulu(Tasarrufların Sermaye Piyasası Yoluyla Yatırıma Yönlendirilmesinin Ülke Kalkınması Açısından Önemi-Ortaöğretime Yönelik), Vergi Konulu Sloganlı Afiş Yarışması, 6. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması(Kılıçaslan Eğitim Kurumları) ve Değerler Eğitimi Projesi konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, danışman öğretmenlerine ve okul müdürlerine İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve protokol üyeleri tarafından ödülleri ve başarı belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı