REKLAMI GEÇ

Bayramı Selanik Atatürk Evi’nde kutladılar

Bayramı Selanik Atatürk Evi’nde kutladılar

Atatürk İlkokulu 4-K sınıfı öğrencileri ve aileleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kilometrelerce uzakta, Selanik’te kutladı. Atatürk’ün Selanik’teki evini ziyaret eden öğrenciler, anlamlı buluşmada Atatürk’e yazdıkları mektubu da okudu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 16:20

Atatürk İlkokulu 4/K sınıfı öğrencileri aileleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha da anlamlı kutladı. Öğrenciler ve aileleri Selanik’te Atatürk’ün evini ziyaret ederek, düzenlenen programa katıldı.

ataturk-ilkokulu-selanik-1

Selanik Atatürk Evi’ndeki kutlamalara Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Bayram Karasu, Sınıf Öğretmeni Nuran Yaşa, Denizli Atatürk İlkokulu 4/K sınıfı öğrencileri ve velileri katıldı.

Denizli Atatürk İlkokulu öğrencileri Ülker Tuana Oğuz ve Rauf Eymen Armutcuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yazdıkları mektubu okudu. Öğrenciler Denizli’yi anlatan bir de sunum gerçekleştirdi. Sunumda Denizli’nin, turizm bölgeleri, havlusu, bornozu, horozu ve müzikleri tanıtıldı. Denizli’ye özgü hediyeler de Başkonsolos Okan’a verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesin’in hazırlamış olduğu ‘Denizli Türküleri’ adlı CD büyük ilgi gördü.

ataturk-ilkokulu-selanik-2

Atatürk İlkokulu 4/K sınıfı öğrencileri Selanik, Kavala, İskeçe ve Gümülcine’de tarihi yerleri gezme imkanı da buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı