REKLAMI GEÇ

Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerine kayıtlar başladı

Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerine kayıtlar başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, ilk ve ortaokul çağındaki çocukların geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla açtığı Bilgi Evi ve Kurs Merkezi kayıtları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2014 Pazartesi, 13:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl kentin 10 ayrı noktasında hizmet vereceği Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerine kayıtlar başladı. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinden yaklaşık 2 bin 600 öğrenci hizmet alacak. Öğrencilerin, bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak, boş zamanlarını faydalı etkinliklerle değerlendirmelerini sağlamak, ev ödevlerinin yapılmasında rehberlik etmek ve geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 yıl önce hizmet vermeye başlayan Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda, 1 Eylül’den itibaren kendi bölgelerinde ilk müracaatları alınan Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinin asıl kayıtları 8 Eylül’de (bugün) başladı. İlk ve ortaokullardaki 2. ve 8. sınıflar arasındaki öğrencilere hizmet verecek eğitim yuvalarında kayıtlar kontenjanın dolmasıyla sona erecek.

Denizli’de ilk olarak Karaman Bilgi Evi ve Kurs Merkezi ile başlayan hizmetin bu yıl 10. merkez ile büyümesini sürdürdüğünü kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni eğitim öğretim döneminin şimdiden hayırlı olmasını diledi. Gelişen özgüvenleri ile büyük başarılar sağlayan çocuklar için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu yıl Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimize bir yenisini daha ekleyerek 10’a çıkarttık. Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi ile beraber bu yıl 2 bin 600 çocuğumuz bu eğitim yuvalarından hizmet alacak. Eğitim için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık ve kaçınmayacağız. Eğitim yatırımlarımız hız kesmeden sürecek. 2014-2015 eğitim öğretim yılının şimdiden öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı