REKLAMI GEÇ

ÇEVRECİ MİNİKLER

ÇEVRECİ MİNİKLER

Denizli’deki Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu’nun 120 okul öncesi sınıfı öğrencisi, evsel atıkları değerlendirerek bir sergi açtı. Yıl boyunca derslerde yaptıkları elişi ürünlerini yıl sonunda sergide velilerin beğenisine sunan minikler, küçük sergilerinde bir de mesaj verdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2010 Cuma, 15:22

Evsel atıklar arasında bulunan plastik şişe, bardak ve tabaklar, kullanılmış cd’ler, alüminyum folyolar, ambalaj atıkları, atık bez ve kâğıtları malzeme olarak kullanan ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları binin üzerinde eseri sergiye koydu.

Çevreye karşı duyarlı olacakları sözünü veren öğrencilerinde çevre bilincini geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ana Sınıfı Öğretmenleri Ayşegül Kıymık ve Emel Ülfer, “Öğrencilerimize doğayı sevmeyi ve onu korumayı aşılamaya çalıştık. Yıl boyunca öğrendikleri şiirlerde ve şarkılarda da bu bilinci onlara aşıladık. Özellikle çevreyi kirleten atıklar konusunda eğitici olmaya çalıştık” diye konuştu.

Hazırlanan serginin eğitim yılı boyunca emek harcanarak gerçekleştiğini söyleyen Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Karakoç; “Öğretmen arkadaşlarımızın bu sergide emekleri büyük. Bu sergiyi gerçekleştirmek onlar açısından da son derece önemliydi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı