REKLAMI GEÇ

Çevreyi korumayı öğrendiler

Çevreyi korumayı öğrendiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla ilçelerde başlattığı eğitimlere devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 11:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrencilere çevre bilincini aşılamak ve çevre konusunda duyarlılığı arttırmak için il merkezinde yaptığı çalışmaları ilçelerde de uygulamaya devam ediyor.

Honaz’da Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen eğitime, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli, Honaz Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Çevre kirliliğine neden olan faktörler ve çevrenin nasıl korunması gerektiği hakkında bilgilendirilen öğrencilere Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı görevlileri tarafından, “Çevre Temizliği, Küresel Isınma, Ekosistem, Yenilenebilir Enerji ve Geri Dönüşüm” konularında eğitim verildi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitim sonunda öğrencilere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çevre Kirliği, Küresel Isınma, Ekosistem, Yenilenebilir Enerji ve Geri Dönüşüm” konulu kitapçıklar ile üzerinde “Temiz bir çevre için el ele” yazılı tişört hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı