REKLAMI GEÇ

Danışman öğretmen eğitimleri tamamlandı

Danışman öğretmen eğitimleri tamamlandı

Stajyer öğretmenlere danışman öğretmen uygulaması kapsamında verilen eğitimler sona erdi. 620 öğretmen, 5 ayrı grup halinde ikişer günlük eğitime tabi tutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2016 Cumartesi, 09:15

Stajyer danışman öğretmenleri eğitimlerinin ardından Merkezefendi Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi, Üçler İlkokulu ve 19 Mayıs İlkokulunda yapılan sertifika programlarına Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Hüseyin Başgün, Şube Müdürleri Ramazan Yılmaz, İlhami Taylan, Vedat Balkaya ve danışman öğretmenler katıldı.

denizli-danisman-ogretmenler-egitimleri-sona-erdi-2

Sertifika törenlerinde danışman öğretmenlere seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Stajyer öğretmenlerimizin 4 aylık yetiştirme süresinde sizlerle ve onlarla ders dışı birçok programda bir araya geleceğiz. Aday öğretmenlerimizi eğitim ordusuna yakışır bir şekilde yetiştirmenizi istiyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Danışman öğretmenlerin iki günlük yoğun bir programa katıldıklarını dile getiren Oğuz, “Eğitimlerde elde etmiş olduğunuz bilgileri stajyer öğretmenlerimize en iyi bir şekilde aktarmanızı ve uygulamanızı istiyorum. Eğitim camiasının her dönemde işi zordur. Ülkenin geleceği olan gençleri yetiştiriyorsunuz. Çağın ihtiyacına cevap verecek şekilde teknoloji ve bilgi çağına ayak uydurabilen donanımlı gençlere ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

denizli-danisman-ogretmenler-egitimleri-sona-erdi-1

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından danışman öğretmenlere sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı