REKLAMI GEÇ

37 okulun gündemi toprak ve su

37 okulun gündemi toprak ve su

“Geleceğimi Koruyorum” projesi kapsamında 19 ilçeden 37 okuldaki 863 öğrenciye seminer verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2017 Perşembe, 13:31

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinden gerçekleştirilen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcisi Gamze Depel, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Projenin, ülkemizin sahip olduğu tarım alanları, su kaynakları ve bitki besin ürünlerinin bilinçsizce kullanımı sonucu meydana gelebilen olumsuzlukların önüne geçmek, ülkemizi emanet edeceğimiz genç kuşakların, geri dönüşümü ve sürdürülebilirliği olmayan doğal kaynaklarımızın korunması ve kullanımı ile ilgili hassasiyeti yüksek bir neslin yetişmesine katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcisi Gamze Depel tarafından okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine toprak ve suyun önemi ve korunması konularının yer aldığı “Toprak ve Su” konulu seminer verildi.

Proje kapsamında öğrencilerimizin toprak ve su konusundaki duyarlılıklarını güçlendirmek amacıyla 30 büyükşehir il sınırları içerisinde yer alan ilkokul öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenlendi. Denizli’den birinci seçilen eser Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı