REKLAMI GEÇ

TEOG’un altın öğrencilerine ödül

TEOG’un altın öğrencilerine ödül

TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasına giren Acıpayam Atatürk Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Fatma Umay Alper ve Cumhuriyet Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Gülsüm Sıla Ülker kaymakamlık tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 13:13

TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasında yer alan Acıpayamlı öğrenciler Fatma Umay Alper ve Gülsüm Sıla Ülker ilçenin gururu oldu.

Acıpayam Kaymakamlığı, başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Törende Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Alper ve Ülker’e çeyrak altın taktı.

Acıpayam’ın 1. dönem ortak sınavlarında iyi bir sonuç elde ettiğini belirten Kaymakam Ali Şanlıer, “Ortak sınav puan ortalaması ile Denizli’de ikinci olma başarısı gösterildi. Bu başarının ortaya çıkmasında özveri ile çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, okul yöneticilerimizi, bütün öğretmenlerimizi ve öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan öğrenci velilerimizi ayrı ayrı tebrik ederim. Öğrencilerimize ileride ülkemize, milletimize faydalı, iyi insan, iyi vatandaş olmalarını, sahip olduğunuz mesleklerle ülkemize, milletimize hizmet etmenizi temenni ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı