REKLAMI GEÇ

Öğrencilere soru bankası desteği

Öğrencilere soru bankası desteği

Denizli Belediyesi, kentteki 66 bin ortaokul ve lise öğrencisi için internet tabanlı eğitim sistemi kurdu. İçerisinde 100 bin soruyu barındıran sistemin kartlarının dağıtımına başlandı.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2013 Çarşamba, 10:56

DENİZLİHABER

Denizli Belediyesi, başta üniversite sınavları olmak üzere tüm sınavlardaki başarıları artırmak için ortaokul ve lisede okuyan 66 bin öğrenciye internet tabanlı eğitim ve soru bankası kartlarını dağıtmaya başladı.

100 bin sorunun yer aldığı eğitim paketinde; konu anlatımları, yaprak testler, E-kitaplar, tatil kitapları, hikaye kitapları gibi bir çok alanda öğrencilerin faydalanacakları bölümler bulunuyor.

Öğrencilerin başarısını artırmak için her türlü desteği sınırsız olarak verdiklerini belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu projeyle de öğrencilerimiz hem sorulara hem de kaynaklara kolayca ücretsiz ulaşacak” dedi.

SİSTEM 1,5 YIL AÇIK KALACAK
Denizli Belediyesi’nin yine bir ilke imza attığını ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın FATİH Projesi ile uyumlu internet tabanlı eğitim sistemi hazırladıklarını açıklayan Başkan Zolan, “www.egitimdenizli.com internet sitesindeki sisteme girebilmeleri için 66 bin ortaokul ve lise öğrencisine kartlar dağıtacağız. Konu anlatımları, soru bankaları, yaprak testler, e-kitaplar, tatil kitapları, öğretmenler için soru arşivi, öğrenci takip sistemi, Türkiye geneli deneme sınavı ve müfredata uygun 100 bin soru sistemin içersinde bulunuyor. Öğrencimiz kendine ait kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girip buradan yararlanabilecek. Burada öğrencilerimizi öyle bir havuz bekliyor ki istedikleri her şeyi bulabilecekler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı