REKLAMI GEÇ

TEGV öğrencilerinden sergi

TEGV öğrencilerinden sergi

Türk Eğitim Vakfı Deliktaş Öğrenim Birimi öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan resim, rölyef, stencil, mozaik ve çini çalışmaları Pamukkale Üniversitesi Fuaye Alanı’nda sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 11:53

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi öğrencileri yıl içerisinde yaptıkları eserleri Renkli Düşler Resim Sergisi’yle beğeniye sundu.

Pamukkale Üniversitesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen sergide, öğrencilerin Picasso ve Van Gogh gibi dünyaca ünlü ressamların çizim tarzlarından yola çıkarak oluşturduğu resimler yer aldı.

Yaklaşık 250 öğrencinin yaptığı çalışmalardan oluşan sergide resimlerin yanı sıra öğrenciler tarafından yapılan kağıt rolyef, stencil, mozaik, pastel çini gibi çalışmalar da sergilendi.

Serginin açılışına katılan Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, “Öğrencilerimizin birbirinden güzel çalışmalarına hayran kaldık. Öğrenciler ile öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi Sorumlusu Fatma Gökalp, Yardım Sevenler Derneği İlkokulu öğrencilerinin sergisine, ilginin yoğun olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Gökalp, Deliktaş Öğrenim Birimi olarak yılda bin 500 çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkartan farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı