REKLAMI GEÇ

“Denizli Yıldızı” yarışmasının başvuruları başladı

“Denizli Yıldızı” yarışmasının başvuruları başladı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından sağlık hizmetlerinde güvenli, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumunu desteklemek amacıyla düzenlenen ‘Denizli Yıldızı’ Ödülü için adaylık başvuruları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2017 Pazartesi, 15:02

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelerde başarılı çalışmalar yapan bölüm ve servislerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen ‘Denizli Yıldızları’ projesi için adaylık başvuruları başladı.

Projeyle ilgili bilgi veren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk görevini en iyi şekilde yerine getiren, özverili çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak, bölüm ve servisleri desteklemek ve teşvik etmek için ‘Denizli Yıldızları Ödülü’nü düzenlediklerini söyledi.

Başarılı olan sağlık çalışanlarını ödüllendirmek istediklerini ve bu çalışmaları destekleyerek, çalışanları motive ederek Denizli’de sunulan sağlık hizmetini daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Öztürk, “Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde sağlıkla ilgili tüm ulusal standartlar incelenerek hepsini kapsayan tek bir değerlendirme sistemi oluşturuldu. Denizli Yıldızları değerlendirme kriterleri, bölüm ve servislere özgü standartlara dönüştürüldü. Her bölüm ve servise özgü değerlendirme sistemi hazırlandı.

Farklı içeriklerde hazırlanan bu standartlar ve değerlendirme soruları hastanelerde kaliteli, verimli, etkili hizmet sunumunun sağlanması için hazırlanmıştır. Hasta güvenliği, çalışan güvenliği, hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyetini esas almıştır. Kalite konusunda standart bir bakış açısının oluşturulması ve sağlık hizmetlerinin hastanelerin her biriminde istenilen seviyelere ulaşması için eğitim ve teşvik unsuru olması hedeflenmiştir. Denizli Yıldızları Ödülü kapsamında belirlenen değerlendirme kriterleri, soruları ve unsurları tüm sağlık çalışanlarına duyurularak Denizli Yıldızları Ödülü’ne aday olmak isteyen birimlerin başvuruları alınmaya başlandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı