REKLAMI GEÇ

Acıpayam’dan Galatasaray’a…

Acıpayam’dan Galatasaray’a…

Acıpayam Atatürk Ortaokulu ünlü okullara öğrenci vermeye devam ediyor. Okul, Türkiye’nin en iyilerinin yer aldığı İstanbul-Beyoğlu Galatasaray Lisesine Fatma Umay Alper’i göndermeyi başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 11:49

Parlayan yıldızıyla adından sıkça söz ettiren Acıpayam Atatürk Ortaokulu, ilklere imza atmaya devam ediyor. 2015’te Melih Gezer’in Kabataş Erkek Lisesini kazanmasıyla başlayan tırmanış, 2017 TEOG sonuçlarıyla doruk noktasına ulaştı.

Atatürk Ortaokulu, Acıpayam eğitim-öğretim tarihinde yine bir ilke imza attı. Türkiye’nin en iyilerinin yer aldığı İstanbul-Beyoğlu Galatasaray Lisesine Fatma Umay Alper’i göndermeyi başardı. Bu başarı, ”İnsanlar hayalleri kadar büyüktür” cümlesine can verdi.

Okul yöneticileri ve öğretmenler bu başarılarla gurur duyduklarını belirtirken, “Genç ve çalışkan öğretmen kadrosu ile her geçen gün başarıları artan Acıpayam Atatürk Ortaokulu, elde ettiği sonuçlarla da ‘imkansız’ın sadece bir sözcükten ibaret olduğunu kanıtladı. Hiç yılmadan hayallerinin peşinden koşan gençlerimiz, Acıpayam’dan İstanbul’a uzanan başarı hikayelerinin kahramanları oldular” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı