REKLAMI GEÇ

Beyaz bayraklı okullara sertifika

Beyaz bayraklı okullara sertifika

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığını ortaklaşa yürüttükleri Temiz Okul ve Sağlıklı Okul Sloganıyla yola çıkılan Beyaz Bayrak Projesi kapsamında ilimizde sertifika almaya hak kazanan okullara sertifikaları verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 09:51

Pamukkale Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen sertifika törenine Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ve sertifika almaya kazanan okulların müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Denizli eğitimi olarak hedefimiz her zaman liderlik olmalıdır. Tüm bunları yaparken okullarımızı aksesuarlar ile donatıyoruz. Başarılı bir okulumuzda Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Sertifikası varsa başarı daha da yukarılara çıkacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu 241 resmi ve özel eğitim kurumu Beyaz Bayrak ve Sertifika almaya hak kazanmıştır. Daha önce sertifika alan 140 okulla birlikte 381 okulumuzda Beyaz Bayrak ve Sertifikası mevcuttur. Şahsım ve kurumum adına bu okullarımızı tebrik ediyorum. İlimiz genelinde 786 okul ve kurumumuz var. Ben inanıyorum ki tüm kurumlarımız Beyaz Bayrak alacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Pamukkale ve Merkezefendi İlçesindeki 42 okul müdürlerine sertifikaları, prinç levhaları ve beyaz bayrakları ile il genelinde Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazanan 52 okul müdürlerine sertifikaları Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan ve diğer protokol tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı