REKLAMI GEÇ

PAÜ yerleşkesine anaokulu yapılması için start verildi

PAÜ yerleşkesine anaokulu yapılması için start verildi

Pamukkale Ünivresitesi (PAÜ)’nin Kınıklı Yerleşkesi’ne Anaokulu yapılması için start verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 10:57

Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında PAÜ kampüsü içinde yapılması planlanan Anaokulu için çalışmalara başlandı.

Proje hakkında bilgi veren Merkez Müdürü Doç.Dr.Mustafa Buluş, kampüs içinde inşa edilecek olan proje ile amaçlarının çocukların kendilerini güvende hissedebilecekleri, sıcak, hoşgörülü, merak duygusunu, araştırma ve keşfetme arzusunu geliştiren, temel değerlerle yapılandıkları, sanat ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği zengin uyarıcılarla donatılmış bir ortamda, eğitsel materyallerle eğitim verileceğini söyledi.

Buluş, “Yapılması planlanan anaokulunda 8 adet 65 metrekarelik her biri için bağımsız ıslak zemin alanı bulunan 36-72 aylık çocuklara yönelik sınıflar, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet aile eğitim çalışmaları salonu, mutfak ve yemekhane, atölyeler, rehberlik servisi, revir, çamaşırhane, veli bekleme alanı, kütüphane alanı, akademik ve idari personel ofisleri yer alacak. Üniversite çalışanlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Proje çalışmaları bitti, inşaat çalışmaları kısa süre içinde başlayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı