REKLAMI GEÇ

Hayırsever Abalıoğlu’nun yaptırdığı 4 lise tamamlandı

Hayırsever Abalıoğlu’nun yaptırdığı 4 lise tamamlandı

Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu tarafından yaptırılan 4 lise tamamlandı. Okullar önümüzdeki ay içinde çevre düzenlemesi, sınıf demirbaşları ve diğer eksikliklerin tamamlanmasıyla eğitim öğretime açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2017 Salı, 14:27

Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu ile birlikte okulların son durumunu yerinde inceleyen Vali Hasan Karahan, ilk olarak Eskihisar Mahallesi’nde yaptırılan 40 derslikli Oya-Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada yetkililerinden okulun son durumu hakkında bilgiler alan Vali Karahan, daha sonra Çakmak Mahallesi’nde yaptırılan yine 40 derslikli Necla-Ergun Abalıoğlu Meslek Lisesi, Şirinköy Mahallesindeki 40 derslikli Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi ve Servergazi Mahallesi’ndeki 40 derslikli Pınar-Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu, okulların son durumları hakkında bilgi aldı.

Okulların çevre düzenlemesi, sıra, sandalye, masa, tahta gibi sınıf demirbaşları ile diğer eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak önümüzdeki ay içinde eğitim-öğretime açılacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı