REKLAMI GEÇ

Denizli HEM birinci oldu

Denizli HEM birinci oldu

Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi, Yaygın Eğitim Kurumları Arası Stilize Dal Halk Oyunları Yarışması’nda, Türkiye birincisi oldu.

/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2010 Salı, 17:11

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen Yaygın Eğitim Kurumları Arası Stilize Dal Halk Oyunları Yarışması’nda, Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye birincisi oldu.

Antalya’nın Kumluca İlçesi Karatepe Stadyumu’nda gerçekleştirilen, Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Arası Stilize dal Halk Oyunları Finalini, Kumluca Kaymakamı Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.

Konuşmaların ardından, Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen bölge yarışmalarında dereceye girerek, Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Denizli, Edirne, Kars, Ankara, Samsun, İzmir, Van, Çorum, Amasya, Kastamonu, Adıyaman, Gaziantep illerini temsil eden 12 ekip, yaklaşık 6 saat süren gösterilerini sundu.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmede, 91.80 puan alan Denizli Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü birinci, 91.20 puan alan Gaziantep Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ikinci ve 89.40 puan alan İzmir Gaziemir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü de üçüncü oldu.

Yarışma sonunda birinci olan ekibe, kupa ve madalyaları Kumluca Kaymakamı Salih Işık, ikinci ve üçüncü olan ekibe kupa ve madalyaları diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı