REKLAMI GEÇ

İş-Kur’a akın ettiler

İş-Kur’a akın ettiler

Denizli Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokul’nda düzenlenen Kariyer Günleri’nde İş-Kur’un standına yoğun ilgi vardı. Öğrencilerin iş kaygısı, objektiflere böyle yansıdı.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2013 Cumartesi, 17:34

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Kariyer Günleri’nde Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlünde görevli iş ve meslek danışmanları öğrencilerle buluştu.

İş-Kur, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu’nca 14-15-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 4. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Honaz Halk Eğitim Merkezinde stant açtı.

Standa görevli, Denizli İŞKUR bünyesinde çalışan İş ve Meslek Danışmanlarından Burcu Erdoğ, Baran Koçak ve Burak Demirtop, Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile yüz yüze görüşerek, öğrencilere bilgi verdi.

İŞKUR’un aktif işgücü hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği girişimcilik ve işbaşı eğitim programları ile mesleki eğitim kurslarını tanıtan danışmanlar, öğrencilerin kariyer planlaması ile ilgili sorularını da yanıtladılar.

YOĞUN İLGİ VARDI
İŞKUR’a kayıt işlemlerinin de yapıldığı standa öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, standı ziyaret eden öğrencilere ve vatandaşlara İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verildi. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı