REKLAMI GEÇ

Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Bal seçildi

Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Bal seçildi

Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı ve başkanlık divanı seçimleri yapıldı. Başkanlığa 4 aday arasından sıyrılan İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alpaslan Burkay Bal seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 12:46

Cumhuriyetin demokrasiyle güçlendirilmesi, öğrencilerde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla oluşturulan İl Öğrenci Meclisi’nin başkan ve başkanlık divanı seçimleri tamamlandı.

Meclis başkanlığına Merkezefendi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Alpaslan Burkay Bal, Pamukkale Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Berfin Demir, Honaz Özel İdaresi 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Neşe Dik ve Kale Mustafa Şipar Anadolu Lisesi Serkan Meçin aday oldu.

Yapılan seçimlerde kazanan Merkezefendi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Alpaslan Burkay Bal’ın listesi oldu. İl Okul Meclisi Başkanlığına Bal, başkan vekilliğine Pamukkale/Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Osman Yeşilyurt, üyeliklere de Merkezefendi Aydem Fen Lisesi’nden Murathan Pekacar ve Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Alparslan Davulcu seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı