REKLAMI GEÇ

Öğrencilere yabancı dil ödülü

Öğrencilere yabancı dil ödülü

DynEd İngilizce Dil Sistemi’ni etkin kullanan ve en yüksek seviyeye ulaşan öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2017 Cumartesi, 11:01

2008 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bütün ilköğretim okullarının 4-8. sınıflarında İngilizce derslerinde kullanılan DynEd İngilizce Dil Sistemi’nde en yüksek seviyeye ulaşan öğrenciler ödüllendirildi.

Mükerrem Mehmet Eke Ortaokulu’nda 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı DynEd Yabancı Dil Eğitim programında en yüksek seviye olan +12 puana ulaşarak birinciliği paylaşan öğrencilere ödülleri Kaymakam Şükrü Görücü ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Geliştirilen sistemle internet üzerinden öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz İngilizce öğrenme imkanına kavuşmuşlardır. Bu sistem teknolojinin eğitim hayatında getirdiği yeniliklerden biridir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Dereceye giren öğrencilerden Kardelen Gelen, Sümeyra Deniz, Adnan Aral Balık ve Tuğçe Tuana Doğru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç’ın tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı