REKLAMI GEÇ

PAÜ İİBF öğrencilerini bekliyor

PAÜ İİBF öğrencilerini bekliyor

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2017-2018 eğitim öğretim yılında yeni öğrencilerini bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2017 Perşembe, 13:13

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile ilgili bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirirken yararlanacakları temel bilgi ve becerileri en iyi şekilde sunarak hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatını pozitif yönde etkilemelerine katkı yapmayı amaçladıklarını belirtti.

Prof. Dr. Sarıtaş, kaliteli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Yurtdışı tecrübesi olan, alanlarında yetkin ve dinamik öğretim kadromuz ile amacımız, öğrencilerimizi güncel ve zengin bir eğitim programıyla donatarak onların yeteneklerini ve kendi potansiyellerini harekete geçirerek dünyaya katkı sağlayacak bireyler haline getirmektir. Ayrıca, geniş bir yelpazede uzmanlıkları olan öğretim elemanlarını bünyesinde bulunduran fakültemiz, sahip olduğu güçlü araştırma kapasitesi ile içinde bulunduğu kente, ülkeye ve genel olarak insanlığa farklı alanlarda katkı yapmayı da amaçlamaktadır” dedi.

Modern altyapı, güncel ve yenilikçi programlar, dinamik kadro ve girişimci anlayışına sahip Pamukkale Üniversitesi’nin 15 fakültesinden birisis olduklarını belirten Prof. Dr. Sarıtaş, “Fakültemizde %30 ve %100 İngilizce eğitim veren bölümlerin varlığı ile geniş bir yelpazede eğitim imkânı mevcuttur. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, yabancı dilde eğitim veren bölümlere sahip olmanın avantajıyla hem en fazla uluslararası öğrenci kabul eden hem de en fazla öğrenci değişim ve staj hareketliliği (Farabi, Erasmus, Erasmus+, Mevlana) olan fakültedir. Bu hareketliliğin hem öğretim elemanlarına, hem öğrencilere ve hem de Denizli şehrine farklı kültürden gelen kişilerle etkileşim sağlama imkânı sunmaktadır. Günümüz dünyasında yabancı dilin önemi düşünüldüğünde, yabancı dilde eğitim veren bölümler için zorunlu yabancı dil hazırlık eğitimi olmasının yanı sıra, diğer bölüm öğrencileri için isteğe bağlı yabancı dil hazırlık imkânının mevcut olması da önemli bir avantajdır. Ek olarak, fakültenin tüm bölümlerinde fakülte içi ve dışı öğrenciler için Çift Anadal ve Yandal programları mevcuttur. Öğrencilerimiz bu imkânlardan azami ölçüde yararlanmasını tavsiye ediyoruz” dedi.

STAJ İMKANI
Bir sanayi şehri olan Denizli’nin kurumsal firmalarında fakülte öğrencilerinin staj yapma imkânına sahip olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Sarıtaş, öğrencilerin teorik bilgilerinin kamu ve özel sektör uygulamalarıyla desteklenmesi için vaka analizi atölyeleri ve yarışmaları düzenlediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı