REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri oryantasyonda

PAÜ öğrencileri oryantasyonda

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitime başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2017 Pazartesi, 15:59

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine özel oryantasyon programı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Programa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Soylu ve Yrd. Doç. Dr. Seher Ceylan, Fakülte Sekreteri Melih Ulubaş ile birlikte fakülte öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş, oryantasyon programlarının bu yıl üniversite genelinde planlı ve programlı bir şekilde uygulandığını belirterek, bu programların öğrencilerin üniversiteyi ve işleyişi tanımaları açısından önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Savaş, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başta İletişim Fakültesi öğrencileri olmak üzere Pamukkale Üniversitesi ailesine hayırlı olmasını diledi.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nevin Kortunay, öğrencilere üniversitesinin akademik ve idari işleyişi, hastane hizmetlerinden yararlanma, Denizli Devlet Tiyatrosu, geniş bir yelpazede kaynaklar sunan kütüphanenin hizmetleri, spor olanakları ve öğrencilerin aktif olarak yer alabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri öğrenci toplulukları hakkında bilgiler verdi. Pamukkale Üniversitesi’nin sosyo-kültürel etkinlikler anlamında aktif olduğu ve öğrencilerin bu etkinliklerden mutlaka faydalanmaları gerektiğini ifade eden Kortunay, değişim programları sayesinde öğrencilerin akademik olarak gelişim gösterebilecekleri imkanları tanıttı.

Öğrencilerden gelen soruların cevaplanması, Oryantasyon Kitapçığı ve Denizli’yi tanıtan broşürlerin öğrencilere dağıtılmasından sonra çay ve pasta ikramı ile oryantasyon programı tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı