REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi

Rektör Bağ’dan kütüphane müjdesi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kütüphane Haftası nedeniyle öğrenciler, akademik ve idari personel ile birlikte kitap okudu. Rektör Bağ, öğrencilere kütüphane binası müjdesi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 15:11

2012 yılından beri Türk Kütüphaneciler Derneği’nin düzenlediği, “81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliğine Pamukkale Üniversitesi de destek verdi. “İnsan Her Yerde Okur” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Volkan Yılmaz, öğretim elemanları, öğrenciler ve idari personel katıldı. Rektör Bağ, yaklaşık yarım saat süren etkinlikte Metin Özata’nın “Atatürk Bilim ve Üniversite” adlı kitabını okudu.

KÜTÜPHANEYE YENİ BİNA
Kitap okuma etkinliği sonrası açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 10 bin kişinin aynı anda faydalanabileceği kütüphane binası için planlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Rektörlük önündeki boş alanda düşünülen kütüphane binasının müjdesini veren Rektör Bağ, “Az okuyan bir toplumuz. Bu etkinlik farkındalık yaratmak adına önemli bir proje. Bizlerde kitap okuyarak destek veriyoruz. İlk etapta kütüphaneyi daha da genişletip Eylül ayı itibariyle hizmete sunmak istiyoruz. Kütüphane binası için ise çalışmalarımıza hız kazandırdık. Rektörlük önündeki alana kütüphane binası yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı